Reader TalkBack Thaimaa: Mitä Pattayan kaupungin virkamiesten pitäisi olla ykkösprioriteetti vuonna 2023?

Thaimaa-

Seuraava on viikoittainen ominaisuus, jossa kysymme lukijoiltamme ajankohtaisen uutiskysymyksen ja saamme heidän näkemyksensä ja mielipiteensä. Sitten jaamme heidän palautteensa viikkoa myöhemmin ja valitsemme erilaisia ​​ja jännittäviä vastauksia.

Tällä viikolla haluamme kysyä: 

Minkä pitäisi olla Pattayan kaupungin virkamiesten ykkösprioriteetti vuodelle 2023?

Jotain kontekstia tähän kysymykseen: Yksinkertainen kysymys tällä kertaa. Minkä pitäisi olla Pattayan kaupungin johtajien painopistealue numero yksi vuonna 2023?

Me odotamme yhteydenottoasi! Kerro meille sosiaalisen median kanavissamme, alla olevissa kommenteissa tai jos haluat kommentin yksityiseksi, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com. Julkaisemme tulokset ja valitsemme erilaisia ​​vastauksia ensi viikon alussa, kuten aina!

Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/