Kaksi moottoripyörää varastettiin Chonburista, varkaat yhä vapaana

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Chonburi -

Kaksi moottoripyörävarkaat hiipivät kerrostalon pysäköintialueelle Chonburin Phanat Nikhomin alueella ja varastivat kaksi moottoripyörää viime yönä 29. tammikuuta.

Asunnon CCTV-kamera tallensi epäillyt moottoripyörällä. Pyöräilijä käveli pysäköintialueelle, valitsi moottoripyörän, potkaisi sitä muutaman kerran ja veti moottoripyörän jollain tavalla helposti pois.

CCTV tallensi kaksi epäiltyä, jotka ajoivat pois paikalta varastetun ajoneuvon kanssa. He kuitenkin palasivat muutaman tunnin kuluttua ja varastivat toisen moottoripyörän samasta asunnosta.

Moottoripyörät-punainen Honda Wave 125 ja musta/valkoinen Honda Click-kuului kahdelle asukkaalle, 33-vuotiaalle herra Therdsak Naubolille ja 24-vuotiaalle rouva Tararat Thap-asalle.

Tararat kertoi paikalliselle medialle, että hän oli juuri ostanut moottoripyöränsä kolme kuukautta sitten 60,000 XNUMX bahtilla käteisellä. Hän kehotti poliisia ottamaan epäillyt kiinni mahdollisimman pian ja sanoi, että hän tarvitsi ajoneuvonsa päästäkseen toimistoonsa.

Poliisi seurasi epäiltyjen olinpaikkaa CCTV-tallenteiden avulla, ja varkaiden esiintymiset tallentuivat selvästi kameraan.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.