Kelluva merirosvolaiva -ravintola Pattayalla, jota voimakkaat aallot ja tuuli vahingoittivat

Pattaya, Thaimaa-

Suosittu ja melko uusi kelluva merirosvolaiva-teemainen ravintola vaurioitui pahoin voimakkaista tuulista ja aalloista tänään 30.

Laiva, joka tunnetaan nimellä Krakenian, on ollut erittäin suosittu sosiaalisen median vaikuttajien keskuudessa Instagramissa viime vuoden lopulla avautumisesta lähtien ja se on saanut vierailijoilta näyttäviä arvosteluja.

Kuitenkin noin klo 4 tänään, 00. tammikuuta, erityisen voimakkaat tuulet ja aallot saivat merirosvoteemaisen aluksen, joka on baari, ravintola, elävän musiikin tapahtumapaikka ja kalmarien kalastusvene, kallistumaan voimakkaasti sivuun aiheuttaen vahinkoa ja osittaisen upotuksen. alus. Merenkulkuviranomaisten alustava selvitys näytti tukevan näkemystä, että aluksen vesipumppu ei ollut toiminut kunnolla, mutta tämä ei ollut lopullinen päätös.

Sawang Boriboonin pelastustyöntekijät auttoivat evakuoimaan koneessa olleet, eikä henkilövahinkoja sattunut asianosaisten nopean reagoinnin vuoksi. Merenkulkijat ja pelastustyöntekijät turvasivat aluksen väliaikaisesti kelluntalaitteilla estääkseen sen uppoamisen kokonaan. Veneessä ei ollut tuolloin asiakkaita, koska se oli suljettu tuulten ja aaltojen vuoksi.

Krakenian omistaja, Mr. Pichet Thanomchat, 41, puhui tiedotusvälineille myöhään maanantai-iltana 30. tammikuuta ja sanoi, että alus ei ollut täysin uponnut ja oli toistaiseksi turvassa. Hän totesi, että vesi oli päässyt aluksen vasempaan kylkeen ja aiheuttanut sen vaarallisen kallistumisen, ja merenkulkuministeriön kanssa kehitettiin suunnitelmia laivan siirtämiseksi turvallisesti laituriin ja korjaamiseksi. Hän oli erittäin kiitollinen siitä, että kukaan ei ollut kyydissä tapahtuman aikana ja että aluksella ollut erittäin harvat työntekijät evakuoitiin nopeasti ja turvallisesti.

Asianomaiset viranomaiset jatkavat tapauksen tarkastelua. Monen Pattaya Beachin ottamat kuvat levisivät thaimaalaisen sosiaalisessa mediassa, ja monet ilmaisivat surua ja huolta, sillä merirosvolaivasta oli jo tullut hyvin näkyvä maamerkki matkailulle ja saanut positiivista palautetta ja arvosteluja, vaikka se oli uusi alueella.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/