Naklua Eat and Walk Festivalin viimeinen yö saapuu

Pattaya, Thaimaa-

Joulukuusta lähtien juoksemisen jälkeen suosittu Naklua Eat and Walk Festival päättyy tänä iltana 29. tammikuuta.

Festivaali järjestetään joka viikonloppu klo 5–00, ja se on jatkunut neljätoista vuotta (miinus jotkin häiriöt COVID-10:n aikana). Festivaali järjestetään Naklua Seafood Marketissa ja Lan Pho Parkissa ja sen ympäristössä.

Ilmeisten syömisen ja kävelyn lisäksi tapahtumassa on myös kulttuuriesityksiä, musiikkia, lasten toimintaa, karnevaalipelejä ja paljon muuta pitääkseen sukupolvien perheenjäsenet onnellisina ja viihdyttävinä.

Kun festivaali lähenee loppuaan, se palaa vasta tämän vuoden joulukuussa. Pattaya City suunnittelee kuitenkin useita suuria tapahtumia seuraavien kuukausien aikana, ja niitä johtaa musiikkifestivaali maaliskuussa joka viikonloppu ja suosittu Songkran Water Festival huhtikuussa.

Tässä on kuvia Eat and Walkista Pattaya Citystä. Nähdään ensi vuonna!

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/