Terminaali 21 järjestää tällä viikolla erityisiä Runway Camping Marketia

Pattaya-

Etsitkö jotain erilaista tekemistä tälle viikolle täällä Pattayassa?

Terminal 21 -ostoskeskuksessa järjestetään tällä viikolla erityinen Runway Camping Market -tori, jossa on erilaisia ​​ruokia, konsertteja, tapahtumia ja hauskaa.

Ne ovat tasaisia pidetään elokuvailta myöhemmin tällä viikolla, josta kerroimme täällä aiemmin.

Tämän artikkelin tarkoituksena on kuitenkin korostaa heidän erinomaisia ​​markkinoitaan aivan Terminal 21 -koneen ulkopuolella ja näyttää sinulle kuvia, jotka tiimimme otti tällä viikolla. Toivottavasti nähdään siellä pian! Mennään kuviin!

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/