Ensimmäinen Songkran neljään vuoteen Pattayassa, joka haluaa olla suuri tapahtuma konserttien, festivaalien, bileiden ja kyllä, vesitaisteluineen

Pattaya, Thaimaa-

Ensimmäinen täysi Songkran NELJEEN vuoteen on tulossa suureksi tapahtumaksi Pattayassa, Thaimaassa, kun lisää tapahtumia, festivaaleja, konsertteja ja juhlia julkaistaan.

Tämä on tietysti polarisoivaa ja jakaa monia lukijoita, sillä vaikka tapahtuma on suosittu turistien keskuudessa, monet ex-patsaat pelkäävät ja halveksivat sitä, jotka ennen COVID-19-tautia viipyivät usein viikon tai jopa pakenivat kaupungista. vesihulluuden välttämiseksi.

Songkran kuitenkin peruttiin kokonaan Thaimaassa vuosina 2020 ja 2021 Covid-19-pandemiahuolesta johtuen. Vuonna 2022 vain perinteiset uskonnolliset tapahtumat sallittiin ja "hauskat" tapahtumat, kuten maailmankuulut vesitaistelut, kiellettiin. Edellinen täysi Songkran oli neljä vuotta sitten, vuonna 2019. Entäpä sitten vuosi 2023, tuleeko siitä toinen perinteinen ja konservatiivinen Songkran?

Rolling Loud Thailand saapuu Pattayalle myös Songkranin aikana ja julkisti täyden kokoonpanonsa, mukaan lukien maailmankuulut rap- ja hip hop -artistit, kuten Cardi B, Chris Brown, Rick Ross, Travis Scott, Fat Joe, Lil Pump ja kymmeniä muita sekä alueellisia että kansainvälinen aiemmin tänään 28. tammikuuta. Tapahtuma houkuttelee Pattayalle varmasti paljon nuorempia hip hop- ja rap-faneja, jotka ovat Pattayan alueen kiistatta vahvin artistikokoonpano musiikkikonserttifestivaaleilla koskaan.

Rolling Loudin lisäksi Pattaya on alkanut suunnitella omaa Wan Laia eli Songkran Day -tapahtumaa, joka, kuten aiemmin mainittiin, näkee satojatuhansia kävijöitä Pattayalle yhdelle Thaimaan villeimmistä ja kosteimmista juhlista ja koko kaupunki juhlii huhtikuussa. 19.

Ja tietysti lähes jokainen Pattayan baari, ostoskeskus ja klubi suunnittelee myös suuria juhlia ja tapahtumia Songkranille. Festivaalista pitäville sen pitäisi olla tärkeä ja kiireinen huhtikuu. Lukijoillemme ja paikallisille asukkaille, jotka eivät ole faneja, voi olla aika suunnitella lyhyt loma kaupungin ulkopuolella Songkran-viikolla.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/