Pattaya Cricket Club aloitti viimein kautensa uudella ovella ja tasapelissä ystävyysottelussa Asian Stars CC:tä vastaan

PCC:n ja ASCC:n Bangkok Cricket League -kauden alku on viivästynyt Horse Shoe Pointin kunnostetun wicketin myöhäisen valmistumisen vuoksi. Voisin kirjoittaa kirjan miksi ja miten, mutta en aio tehdä. Sanomattakin on selvää, että kahden kilpailijan välinen ystävyysottelu tarjosi tilaisuuden kokeilla uusia pelaajia ja nähdä, kuinka wicket pelasi. Kuten aina, jotkut pelaajat eivät olleet käytettävissä ja PCC:ltä puuttuivat Habby Singh, Tom Fogden ja Jainish Parikh, kaikki laadukkaat keilaajat. 

   Ottelu pelattiin sunnuntaina 22. tammikuuta kirkkaassa auringonpaisteessa ja kevyessä tuulessa. Standardi MCC rajoitettu BCL:n peliehtoihin sovellettavien lakien ja pelikentän puuta koskevan lisäpäätöksen kanssa, eli 4 puuhun osumisesta.   

   Kapteeni Wezley Masterton voitti heiton ja päätti keilahtaa, mikä sopi ASCC:lle, koska kapteeni Dimple halusi lyödä ensin. Manoj ja Hardik ottivat rypyn ja Ryan Driver keilaili ensimmäisenä alamäkeen. Uusi pallo heilui ja Ryan piti asiat tiukasti tiukasti kiinni vain 2:lla. Wez keilasi seuraavaksi, mutta hänellä oli kaikenlaisia ​​ongelmia heiluvan pallon hallinnassa ja keilavarren huojunta johti 8 leveyteen ja 6 juoksua pajusta, mutta viimeinen pallo oli korkki ja poisti Manojin kannon melko pehmeästä muovailuvahasta. 16 1 hinnalla kahdesta vaihdosta oli kallis aloitus, mutta varhainen ovi on aina hankkimisen arvoinen. Ryan oli edelleen erittäin taloudellinen ja Andy Emery otti vallan Weziltä. 

Dimple oli lyöjä nro 3 ja lisäsi tasaisesti Andy ja Mark Johnsonin juoksuja, kuten Hardik, ja pisteet ravisivat noin kuudella juoksulla. Dimple menestyi hyvin 6:lla 22:stä pallosta, kun hän löi lyhyen pallon Andyn 14:sta.rd ja uusi maalivahti Harrison nappasi hänet taakseen. 49 kahdelle 2 kierrosta. Lukuisat keilaajat seurasivat; Mark Johnson, Hansie, El Chapo ja Wez tavoittelevat kaksinumeroisia voittoja. El Chapo näytti unohtaneen paljon kriketin lait ja hänen oli vaikea ymmärtää erotuomarin päätöksiä tai sitä, miksi ilkeät lyöjät löivät häntä HSP:n ympärillä. Seurasi paljon ilmaisuja – hyvin krikettimäinen vanha kaveri.

100 saavutettiin 14:llä kierroksella ja Wezistä 5 leveällä toisen heilutuksen jälkeen otettiin juomia. Steve Christie (Crunch) hänen nopealla vasemman käden pyörityksellä tuotiin hyökkäykseen, kun taas Markin hyökkäys jatkui, mutta ei ilman menestystä. Hitaampi pallo sai Hardikin nostamaan pallon korkealta keskelle ja Ryanin erittäin turvallisiin käsiin. Hardik meni ansiokkaaseen 68:aan. Mark sijoittui 4 ylityksellä, 50 1:llä. 139 3:lla 17:stä ohituksesta ja pisteet 225 katsoivat korteista. Darmesh vietti hurmaavaa elämää saatuaan No Ballin hän hiihti vapaapotkulla ja pudotettiin ja sittemmin keilattiin toiselle Lakhalle, joka oli lyöjä nro 5 ja teki nopeasti maalin Markilta, Andyltä ja Crunchilta ennen kuin Andy astui viimeiseen voittoon ja huolimatta siitä, että hän sai osuman. 12 juoksua, hän keilaili Darmeshin 38:lla, joka sisälsi 5 6:ta. 189 4:lle. 

Crunch oli saanut 20 kolmestard yli ja etsi kostoa, jonka hän sai, kun hän keilaili Lakhaa 25:llä 15 pallosta. 197 viidestä. Ryan palasi hyökkäykseen ja teki lyhyen työskentelyn Ronille, joka meni kolmeen, mikä tarkoitti, että Sam otti viimeiset siirrot Imranin kanssa. Imran viimeisteli 5 ei ulos, kun taas Sam räjäytti 3 palloa 9 pallosta, joista 20 tuli Ryanin kahdesta viimeisestä siirrosta. Asian Stars sijoittui 9 ja 16 2 ohituksesta. PCC:n parhaat keilaajat olivat Ryan 226 ylityksellä 6 25:llä ja Andy 5 kierrolla 1 25:llä. PCC jakoi kiusallisen määrän extraa (5), joista 2 oli leveitä, pääasiassa Weziltä. 

  Tauon jälkeen PCC lähetti Wezin ja Luke Stokesin avautumaan Dimplen ja Manojin keilausta vastaan. Wez siirtyi normaalitilaan, joka ei sisällä juoksemista, ellei se ole ehdottoman välttämätöntä, ja hän kieltäytyi töykeästi jakamasta lakkoa Luken kanssa. Sekä Dimplen että Manojin keilailufiguurit kärsivät vastaavasti Dimplen ollessa 47 0:lla 5:stä ylityksestä ja Manojista 71:llä 1:stä 5:stä ylityksestä. Imran ja Saqlain ottivat keilailun haltuunsa. Luke oli ensimmäinen, joka lähti 6th yli 11, kun Imran aiheutti reunan, jonka Roni tarttui takaa. 62 yhdelle ja hyvä alku. Wez jatkoi samaan turhaan ja jopa rikkoi mailansa. Vuonna 1th yli Saqlain kaatoi Wezin kannot 33 palloon 65, joka sisälsi neljä 4:ää ja seitsemän 6:ta.

Tämä toi Trevor Moolmanin ryppyihin, ja hänellä ja Ryanilla oli valtava 115-kumppanuus. He eivät tehneet maaleja yhtä nopeasti kuin ASCC, mutta heillä oli etumatka Wezin ponnisteluista. Dimple ja Hardik jatkoivat hyökkäystä ja pitivät asiat siistinä kuudella juoksulla, Hardikin ollessa erittäin taloudellinen – 6 ylitystä 5 nollalle. 26 ohitettiin 0.th yli ja juomia otettiin 15th pisteillä 130. PCC oli tässä vaiheessa 17 edellä. Ryan ja Trevor jatkoivat sinkkujen ja boundary 4:ien vuorottelua Trevorin näyttäessä hyvin säveltyneeltä. 

Aika verkoissa Outbackissa osoittautui hyödylliseksi. Se oli vasta 22nd siitä, että ASCC onnistui läpimurtoon, kun Manoj (Bharat) löi Ryanin 50 pallolla 50 pallosta, mukaan lukien neljä 4s ja kaksi 6s. 198 kolmelle ja kaksi yli. Vertailupisteet olivat tässä vaiheessa lähes yhtä suuret, ja ASCC:n edut olivat pienimmät. Lyhyeksi välipalaksi Comedy Club saapui. Joku oli kertonut maahenkilökunnalle, että olisimme valmiit klo 3 mennessä, eli klo 4 jotkut sprinklerit tulivat päälle. Siellä oli kenttätyöntekijöitä, jotka työnsivät sprinklereitä takaisin reikiinsä pysäyttääkseen ne ja ne pomppasivat takaisin ylös, kunnes joku sulki sulkuhanan. Se oli kuin aikuisten lyö-myyräpeli.

Joka tapauksessa Harrison otti rypyn ja kesti vain 2 palloa ennen kuin hän sai yläreunan ja jäi kiinni ankasta. 199 neljästä. Andy Emery liittyi taisteluun ja teki lyhyen 4 pallon neljästä pallosta ennen kuin Imran keilaili hänet ja 7 4:lle. Simon Philbrook kärsi häpeästä kävelemällä ulos, kuullessaan puutöiden kolinaa ensimmäisestä pallosta ja kävelemällä takaisin kultainen. Imran teki hattutempun. Tulee hetki, tulee mies, tulee Crunch. Imranin viimeinen pallo ja 206 tarvittiin voittoon. Manoj ohitti viimeisen. Crunch osui 5, toinen 21, 6, piste ja 6. Trevor tarvitsi 4:n viimeisestä pallosta. Ulos se meni suuressa parabolisessa kaaressa pitkälle rajalle ja pysähtyi 1-4 cm lyhyeksi Hardikin kanssa. Hardik sukelsi pallon päälle ja tässä asiat muuttuivat vaikeaksi. Kaikki katsojat huusivat ja antoivat 5, koska he uskoivat, että Hardick oli asettanut kätensä rajan yli pitäen palloa toisessa kädessä. Hardick heitti pallon takaisin.

Sillä välin Trevor oli juossut 2 ja Crunch ei päässyt kolmattard. Minä tuomarina ja ystävyysottelun hengessä päätin kutsua peliä tasapeliksi. ASCC:n paras keilaaja oli Imran 5 ylityksellä 3 39:llä. Man of the Match -palkintoa ei jaettu, mutta jos olisi, olisin antanut sen Trevor Moolmanille, koska Wezley lyö 65s koko päivän joka päivä ja tämä oli mahtava yritys Trevorilta. . 

    

  

 

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/