Pattayan pormestari ja paikalliset liikemiehet tapaavat valmistautuakseen Kiinan kiertueryhmien paluuta varten

Pattaya -

Thai-Kiinan matkailuyhdistys ja Pattayan pormestari tapasivat tiistaina 24. tammikuuta keskustellakseen toimenpiteistä kiinalaisten matkailijoiden paluuta varten.

Osapuolet tapasivat kaupungintalolla pohtiakseen, mitä Pattayan pitäisi tehdä, jotta odotettu kiinalaisten turistien virta olisi matkalla kaupunkiin sen jälkeen, kun Peking päätti avata rajansa uudelleen kolmen vuoden Covid-19-rajoitusten jälkeen 8. tammikuuta.

Chanaphan Kaewklachaiwut, yhdistyksen puheenjohtaja, neuvoi pormestaria, Mr. Poramase Ngampichesia, parantamaan kaupunkia erityisesti turvallisuuden ja sanitaation suhteen, vahvistaakseen luottamusta ja tehdäkseen vaikutuksen kiinalaismatkailijoihin.

Hän sanoi, että hänen yhdistyksensä kuuluva matkatoimisto luo kiinalaisille turisteille matkapaketin, joka jaetaan kolmeen ryhmään: luksus, keskikoko ja normaali. Nämä turistit ohjattaisiin Pattayan ympärillä oleviin turistikohteisiin, jotka Thai-Kiinan matkailuyhdistys oli varmistanut laadun.

Mr. Chanaphan uskoi, että Pattayalle tänä vuonna matkustavien kiinalaisten turistien määrä ylittäisi varmasti pandemiaa edeltävän kahden miljoonan matkailijan määrän.

Pattaya pyrkii myös nopeuttamaan Second Roadin liikennerakennustöitä ennakoiden kiinalaisia ​​turisteja kuljettavien kiertoajelubussien paluuta alueelle. Tällä hetkellä työn odotetaan valmistuvan vasta noin Songkranissa huhtikuussa.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.