Mitä tehdä, jos sinulla on riita Thaimaassa toisen henkilön, organisaation tai yrityksen kanssa

Täällä The Pattaya Newsissa saamme usein sähköposteja ja viestejä, joissa meitä pyydetään osallistumaan tai tutkimaan usein monimutkaisia ​​kiistoja yksityishenkilöiden, yritysten tai jopa valtion organisaatioiden ja lainvalvontaviranomaisten välillä.

Näitä tarinoita on usein vaikea julkaista ja julkaista Thaimaassa, mikä johtuu osittain Thaimaan äärimmäisen tiukoista kunnianloukkaus- ja panettelulaeista, jotka tekevät lännessä yleisen "nimeä ja häpeää" -tyylisen raportoinnin lähes mahdottomaksi tehdä Thaimaassa. Toisin kuin monet länsimaat, lehdistö ei ole vapautettu näistä laeista. Lisäksi olemme pieni uutisyhtiö, eikä meillä ole resursseja tai henkilökuntaa kunnolla sekaantua laajoihin kiistoihin ja tutkivaan journalismiin.

Tästä huolimatta tällaisissa riita-asioissa on joitain hyviä vaihtoehtoja. Voimme kertoa tarinoita kiistoista, mutta se vaatii asianmukaista toteutettavista oikeudellisista toimenpiteistä tai yhteydenotosta asianmukaisiin viranomaisiin ja organisaatioihin ja lausuntojen antaminen tilanteesta. Se vaatii melkein aina asianajajan, joka puhuu puolestasi.

Jos asia on rikollinen, on tärkeää, että poliisi tekee rikosilmoituksen, ennemmin tai myöhemmin. Ei, poliisi voi päättää olla puuttumatta asiaan tai tutkimatta, mutta on erittäin tärkeää saada kirjaa yrityksistä puuttua asiaan.

Thaimaassa on useita järjestöjä, jotka auttavat ongelmissa, mutta niiden byrokraattisuus voi tehdä niistä pelottavia monille ulkomaalaisille. Asianajajan tai oikeudellisen neuvon saaminen on ehdottoman tärkeää tässä, varsinkin, jotta et ehkä joutuisi oikeuteen panettelusta tai kunnianloukkauksesta. Älä joudu syytösten tai toista osapuolen nimeämiseen ja häpeämiseen verkossa tai julkisesti. Vaikka antamasi lausunnot ovat täysin totta, tämä voi toimia sinua vastaan ​​ja jättää sinut avoimeksi oikeudenkäynneille.

Työskentelemme ja ehdotamme Isaan Lakimiehet oikeudellisiin tarpeisiisi ja kaikki riidat, jotka ovat saattaneet kärjistyä tai kärjistyä lailliseksi tasolle Thaimaassa. Ainakin he voivat kuunnella, mikä kiistasi tai ongelmasi on, ja antaa rehellisiä neuvoja siitä, mitä seuraavien vaiheiden tulisi olla. Emme voi korostaa tarpeeksi kuinka tärkeää asianajajan kanssa kiista on täällä, varsinkin kun Thaimaan oikeusjärjestelmä eroaa olennaisesti länsimaisista oikeusjärjestelmistä, joihin monet lukijat ovat tottuneet.

Napsauta tai napauta tätä saadaksesi lisätietoja Isaan Lawyersista ja vierailla heillä. Ne ovat saatavilla konsultaatioihin kaikkialla Thaimaassa, ei vain Pattayassa. Älä anna tilanteesi edelleen aiheuttaa sinulle tarpeetonta stressiä ja ongelmia, ota yhteyttä jo tänään!

Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/