51-vuotias nainen kuoli roska-auton kolarissa Sri Rachassa

KUVA: ข่าวศรีราชาท้องถิ่น

Sriracha -

Naisautoilija kuoli, kun hänen moottoripyöränsä törmäsi roska-autoon varhain tänä aamuna 23. tammikuuta.

Chao Phraya Surasakin kunnan roskankeräilijät ilmoittivat Nongkhamin poliisille kuolemaan johtaneesta onnettomuudesta kello 1.

Onnettomuus tapahtui Sukhaphiban 8 Roadilla Buengin osa-alueella Sri Rachan alueella, Chonburissa.

Sri Rachan pelastajat ja poliisi löysivät kuolleen uhrin, rouva Thanaployphan Srikunin, jolla oli vakavia päähaavoja tieltä. Hänen valkoinen Scoopy I -moottoripyöränsä löydettiin hänen ruumiinsa läheltä.

51-vuotias uhri sai osuman, kun hän nousi Soi Bueng-Bowin 39:stä, roska-auton kuljettaja, Sukchai Arunwangdee, 58, kertoi poliisille. Hän ajoi kuorma-auton eteen ja osui raskaasti maahan.

Nongkhamin poliisi ei aluksi täysin uskonut kuljettajan tarinaa, joten he veivät hänet poliisiasemalle lisäkuulusteluja varten. Uhrin ruumis siirrettiin Laem Chabangin sairaalaan uskonnollisia rituaaleja varten.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.