Yksi metsänvartija ammuttiin ampumiseen salametsästäjien kanssa Chonburissa, kaksi epäiltyä pidätettiin

KUVA: Khaosod Online

Sri Rachan piiri, Chonburi -

Thaimaan metsänvartijaryhmien ja laittomien metsästäjien välinen ammuskelu päättyi yhteen upseerin uhriin ja kahteen pidätykseen.

Metsänvartijat olivat rutiinipartiolla Khao Khiao-Khao Chomphun villieläinsuojelualueella Chonburin Sri Rachan alueella torstai-iltana 19. tammikuuta, kun he törmäsivät salametsästäjäryhmään.

Kun vartijat yrittivät pidättää salametsästäjät, epäillyt avasivat yhtäkkiä tulen ja vaihtoivat laukauksia metsänvartijoiden kanssa, minkä seurauksena yhtä poliisia ammuttiin otsaan.

Loukkaantunut poliisi, Thanongdet Sunthornworachan, 59, kiidätettiin lähimpään sairaalaan, mutta hän kuoli myöhemmin saapuessaan.

Kaksi epäiltyä, jotka tunnistettiin vain Mr. Teerawatiksi, 38, ja Mr. Wasiliksi, 31, pidätettiin, koska heillä oli hallussaan monia villieläinten osia, mukaan lukien palmusiivetti (Paradoxurus) ja oravia.

Epäillyt myönsivät, että he hiipivät metsään tarkistamaan ansoja, jotka he olivat aiemmin laskeneet pyydystämään eläimiä.

Vartijat pidättivät myös epäillyt kahdella CZ-kiväärillä, veitsillä ja useilla luodeilla.

Epäiltyjä syytetään murhasta ja laittomasta metsästyksestä suojelualueella.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.