Wat Nongpruen temppelimessut jatkuvat 26. tammikuuta asti

Nongprue/Pattaya-

Etsitkö perheystävällistä toimintaa pitääksesi sinut ja läheisesi kiireisinä tällä viikolla?

Siellä on paljon kiinalaisen uudenvuoden aktiviteetteja, mutta siellä on myös Nongprue Temple Fair sijaitsee Wat Nongpruessa.

Messut järjestetään iltaisin noin klo 5:stä 26. tammikuuta asti. Siellä on erinomaista ruokaa, alkoholittomia juomia, karnevaalipelejä lapsille, eläintarha ja erityisiä uskonnollisia pyhäinjäännöksiä. Siinä on myös saarnoja ja ansioita.

Tässä kuvagalleria!

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/