Harvinaisia ​​pilviä leopardeja, indokiinalaisia ​​tiikereitä ja gaureja havaittu Thaimaan Sri Sawat -metsässä

KUVA: Thairath Online

Kansallinen -

Kanchanaburin provinssin Sri Sawatin alueella thaimaalaista metsää on löydetty kävelemässä monia harvinaisia ​​villieläimiä, mukaan lukien pilviset leopardit, indonesialais-kiinalaiset tiikerit ja gaurit.

Nämä majesteettiset lajit vangittiin metsässä kävelemässä kameraansoilla, joita kansallispuistojen, villieläinten ja kasvien suojelun ministeriö (DNP) käytti viherhuonetyössä.

Sri Sawatin metsässä on havaittu yhä harvinaisempia villieläimiä sen jälkeen, kun noin 219,000 11,660 raita eli XNUMX XNUMX hehtaaria metsästä on julistettu metsästyskielloksi.

Metsästyskieltoalue on suojeltu villieläinten suojelu- ja suojelulailla, joka sisältää ankarat rangaistukset tunkeutumisen, eläinten salametsästyksen ja kasvien keräämisen estämiseksi.

Sri Sawatin metsä on villieläinten pyhäkkö, joka sijaitsee lähellä useita suojelualueita, kuten Chaloem Rattanakosinin kansallispuisto idässä, Salakpra Wildlife Sanctuary kaakossa ja Khuean Srinagarindran kansallispuisto lännessä.

Sri Sawatin metsänvalvontayksikön päällikkö Prawut Prempree sanoi, että metsä oli alun perin valtiovarainministeriön hoidossa, mutta nyt se on armeijan valvonnassa.

Hän lisäsi, että kolme muuta Sri Sawatin metsän vieressä olevaa aluetta julistetaan pian metsästysalueiksi, jotta voidaan säilyttää enemmän villieläimiä ja helpottaa eläinten muuttoa Huai Kha Khaengin villieläinten suojelualueelta Uthai Thanissa ja Takissa.

KUVA: Thairath Online
KUVA: Thairath Online

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!
Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.