Khao Kheow Open Zoo isännöi kiinalaisen uudenvuoden juhlia eksoottisten eläinten keskuudessa Chonburissa

Chonburi -

Khao Kheow Open Zoo Chonburissa hyppää isännöimään kiinalaisen uudenvuoden juhlia ja eksoottisia eläimiä kanien vuoden kunniaksi.

Eläintarha sisustetaan kiinalaiseen teemaan, täynnä kirkkaan punaisia ​​koristeita, kuten onnenlyhtyjä ja holvikäytäviä, jotka toivottavat turisteja tervetulleiksi, ja tietysti ovi on avoinna kaikille kansallisuuksille.

Monet ystävälliset ja eksoottiset eläimet Khao Kheow Open Zoo -eläintarhassa liittyvät tähän juhlaan esittelemällä upeita kykyjään. Yksi tähdistä on "Power" the baby white rhino.

Vaikka hän on hieman ujo, hän on erittäin söpö ja hän astuu lavalle ensimmäistä kertaa syntymänsä jälkeen, eläintarha ilmoitti.

Powerin lisäksi monet muut lajit odottavat saavansa loistavia asennuksia kilpailemaan vierailijoiden kiintymyksestä. Yli 40 pingviiniä on jonossa vierailijoiden käsin ruokittavaksi. Pienet siat, kirahvit, rengaspyrstölemurit ja laiskiaiset ovat hyviä, jos heille annetaan pientä herkkua myös läheltä, eläintarha sanoi.

Kiinalaisen uudenvuoden juhla järjestetään tänä viikonloppuna Khao Kheow Open Zoo -eläintarhassa Chonburin Sri Rachan alueella, vain lyhyen ajomatkan päässä Pattayasta. Se on pakollinen paikka, jos haluat kokea kiinalaisen uudenvuoden festivaalin mitä erikoisimmalla tavalla!


-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.