Thaimaan terveysministeri yhdistää voimansa Ison-Britannian kanssa kehittääkseen genomitestauksen syöpien diagnosoimiseksi paremmin

KUVA: Khaosod

Kansallinen -

Kansanterveysministeri Anutin Charnvirakul allekirjoitti Thaimaan edustajana Ison-Britannian apulaisterveys- ja sosiaaliministerin kanssa aiesopimuksen genomitestien kehittämisestä sairauksien diagnosoimiseksi tarkemmin.

Allekirjoitus tapahtui eilen 19. tammikuuta Lontoossa, Iso-Britanniassa, sanoi varahallituksen tiedottaja Traisulee Traisoranakul.

Anutin allekirjoitti MOU:n lordi Nick Markham CBE:n kanssa kumppanuuden rakentamiseksi Thaimaan Health Systems Research Instituten ja Ison-Britannian ja Pohjois-Irlannin Yhdistyneen kuningaskunnan kansanterveys- ja sosiaaliministeriön välille parempien diagnostisten testien tutkimiseksi, jotka ovat tarkempia ja tarkempia. syöville ja tartuntataudeille spesifisesti genomitekniikan avulla.

Genomitestit voivat auttaa vaikeiden sairauksien, kuten syöpien, diagnosoinnissa. Genomiikka tutkii organismin koko geneettistä rakennetta, mukaan lukien kaikki sen DNA-sekvenssit. Analysoimalla yksilön genomia tutkijat voivat tunnistaa geneettisiä muunnelmia, jotka voivat liittyä tiettyyn sairauteen, mikä johtaa tarkan diagnoosin tekemiseen.

Tämän yhteistyön kautta Thaimaa ja Iso-Britannia vaihtavat tietoja, tietoja, tekniikoita ja asiantuntijoita kehittääkseen uuden geneettisen testin, joka voisi auttaa Thaimaata saavuttamaan tavoitteensa tulla yhdeksi maailman lääketieteen keskuksesta, Traisulee sanoi.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!
Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

 

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.