Nainen kaatui moottoripyöränsä ja kuoli Pattayalla

Pattaya -

45-vuotias nainen menehtyi törmättyään moottoripyöräänsä kello 3 aamulla tänään, 16. tammikuuta.

Onnettomuus tapahtui Soi Sukhumvit Pattaya 14/1:n edessä Nakluan osa-alueella Banglamungin alueella Chonburissa. Uhri, joka tunnistettiin myöhemmin rouva Wimonmanee Singkuaksi, löydettiin kuolleena kadulta kaatuneen mustan Scoopy i:n vierestä.

Onnettomuuteen reagoineet Sawang Boriboon -pelastajat kertoivat, että 45-vuotias uhri menetti suuren määrän verta ja kuoli. Kukaan ei nähnyt onnettomuutta, mutta poliisi tarkasteli myöhemmin CCTV-materiaalia selvittääkseen, mitä oli tapahtunut. Uhrin ruumis vietiin Banglamungin sairaalaan uskonnollisiin rituaaleihin.


-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.