Autonkuljettaja loukkaantui kolarissa elintarvikkeiden kuljettajan kanssa Pattayalla

Pattaya -

Moottoripyöräilijä loukkaantui törmättyään ruuanjakelukuriirin moottoripyörään kiinnitettyyn pussiin ja törmättyään päänsä tielle eilen 14. tammikuuta.

Uhri, jota ei voitu tunnistaa, sai suuren päähaavan ja menetti tajuntansa. Sawang Boriboon -pelastajat antoivat hänelle ensiapua ja kiirehtivät hänet onnettomuuspaikalta Thep Prasit Roadilta Nongpruen osa-alueella, Banglamungin alueella, läheiseen sairaalaan kello 8.

Uhri oli noin 40-vuotias, pelastajat kertoivat Pattaya Newsille. Hän ajoi mustalla Honda Spacy I -moottoripyörällä, joka löydettiin kaatuneena tieltä. Pelastaja löysi myös toisen kuljettajan, herra Peerachai Lanchanthukin, johon uhri törmäsi. 27-vuotias kuljettaja oli ruokakuljettaja, ja hän loukkaantui vain lievästi.

Mr. Peerachai kertoi The Pattaya Newsille, että hän oli matkalla toimittamaan ruokaa asiakkaalleen, kun uhri perääntyi suurella nopeudella ja löi päätään tiehen.

Pattayan poliisi tarkasteli CCTV-materiaalia ja havaitsi, että uhri törmäsi herra Peerachain moottoripyörän takaosaan kiinnitettyyn ruokapussiin ja kaatui. Hän myös ajoi suurella nopeudella.

Uhri on edelleen sairaalassa päähaavansa hoidossa.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.