Pattayan pormestari ja joukkue käynnistävät purjelautailukilpailun

Pattaya -

Pattayan pormestari Poramase Ngampiches johti Thailand Windsurfing Championships & Pattaya International Windsurfing Cup 2023 avajaisseremoniaa eilen 14. tammikuuta.

Kilpailu järjestettiin Jomtien Beachillä Pattayalla, ja siihen osallistui ammattilaisurheilijoita yhdeksästä maasta, mukaan lukien Etelä-Korea, Singapore, Malesia, Intia, Hong Kong, Kambodža, Yhdysvallat, Italia ja Thaimaasta yhdessä Pattaya Cityn, purjelautailuyhdistyksen kanssa. Thaimaan, Pattaya Windsurfing Clubin ja Thaimaan urheiluviranomaisen.

Poramase totesi, että tämä kilpailu auttaisi hiomaan thaimaalaisten ammattilaisten taitoja ja tasoittaisi heille tietä kilpailla 32. SEA Gamesissa Kambodžassa.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

 

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.