Viisi oleskeluaikaa ylittänyttä Pakistanin kansalaista pidätettiin laittomasti työskentelemässä säätiössä Bangkokissa

KUVA: komchadluek

Bangkok -

Viisi oleskeluaikaa ylittänyttä Pakistanin kansalaista on pidätetty laittomasta työskentelystä taiwanilaisessa säätiössä Prawetin alueella.

Maahanmuuttovirasto paljasti pidätykset lehdistölle eilen (13th). He saivat nimettömän vihjeen huolestuneelta kansalaiselta, että ulkomaalaiset työskentelevät laittomasti taiwanilaisessa säätiössä. Maahanmuuttovirasto pidätti kuusi epäiltyä, jotka työskentelivät taiwanilaisen säätiön huoneessa Nong Bonin osapiirissä.

1. MR. MUNEEB AZHAR, 20, yli 3,453 XNUMX päivää
2. MR. YASHWA ANTHONY, 18, yli 3,060 XNUMX päivää
3. MR. AMOOS DANIAL, 22, yli 2,787 XNUMX päivää
4. Neiti DUAY MEHAK, 23, yli 3,284 XNUMX päivää
5. Neiti SARAH GHANI, 20, 3,246 XNUMX päivää

Eräs toinen nimeämätön henkilö todettiin "harjoittelevan oikeuksiaan", mikä näyttää viittaavan heidän työluvan ehtojen täyttämiseen.

Kaikki epäillyt vietiin paikalliselle poliisiasemalle, jossa heitä syytetään ilman työlupaa työskentelystä, oleskelun ylittämisestä sekä mahdollisesta karkottamisesta ja mustalle listalle lisäämisestä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.