Suuri mainostaulu Pattayan alueella putoaa ja vahingoittaa naista

Pattaya -

Nainen loukkaantui vakavasti suuren mainostaulun pudotessa hänen päälleen tänään 10. tammikuuta.

Sawang Boriboon auttoi epäonnista uhria, neiti Yenchit Anchuenia, Soi Jomtien 12:n edessä Chonburin Banglamungin alueella. 46-vuotias sai vakavia vammoja oikeaan lonkkaan ja oikeaan kyynärvarteensa, kun mainostaulu putosi hänen päälleen ajaessaan moottoripyörää.

Uhri itki kivusta, pelastajat kertoivat Pattaya Newsille. Hänet siirrettiin Mueang Pattayan sairaalaan.

Tielle putosi noin 5-6 metriä korkea tienviitta, jossa aiemmin oli iso mainostaulu. Ms Somchit Hemprom, 55-vuotias silminnäkijä, kertoi nähneensä kaivinkoneen työskennellä tietöissä lähellä opastetta, kun sen käsi sotkeutui lankaan, joka veti pylvään ja mainostaulun alas. Jälkimmäinen valitettavasti lensi uhrin sisään.

Pattayan viranomaiset koordinoivat tieurakoitsijan kanssa korvauksia uhrille.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.