Yhdysvaltain suurlähettiläs kiittää Thaimaan kansanterveysministeriä Anutin Charnvirakulia onnistuneesta pandemian hallinnasta

Kansallinen -

Yhdysvaltain Thaimaan-suurlähettiläs tapasi kansanterveysministeri Anutin Charnvirakulin maanantaina 9. tammikuuta löytääkseen tapoja maiden väliselle tulevalle yhteistyölle.

Kuva Anutinin ja Robert F. Godecin tapaamisesta julkaistiin Anutinin poliittisen puolueen "The Bhumjai Thai Party" -sivustolla.

Godec tapasi Anutinin klo 2 esittelemään itsensä ja keskustelemaan useista asioista. Yksi niistä oli tapa, jolla Anutin käsitteli Covid-19-pandemiaa, mikä Godecin mukaan toteutettiin hyvin, Bhumjai Thai -sivuston mukaan.

He keskustelivat myös Thaimaan ja Yhdysvaltojen tulevasta yhteistyöstä.


-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.