Yhdysvaltain suurlähettiläs kiittää Thaimaan kansanterveysministeriä Anutin Charnvirakulia onnistuneesta pandemian hallinnasta

Kansallinen -

Yhdysvaltain Thaimaan-suurlähettiläs tapasi kansanterveysministeri Anutin Charnvirakulin maanantaina 9. tammikuuta löytääkseen tapoja maiden väliselle tulevalle yhteistyölle.

Kuva Anutinin ja Robert F. Godecin tapaamisesta julkaistiin Anutinin poliittisen puolueen "The Bhumjai Thai Party" -sivustolla.

Godec tapasi Anutinin klo 2 esittelemään itsensä ja keskustelemaan useista asioista. Yksi niistä oli tapa, jolla Anutin käsitteli Covid-19-pandemiaa, mikä Godecin mukaan toteutettiin hyvin, Bhumjai Thai -sivuston mukaan.

He keskustelivat myös Thaimaan ja Yhdysvaltojen tulevasta yhteistyöstä.


-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.