Rikkominen: Thaimaan kansanterveysministeri sanoo, että Covid-19-rokotteen dokumentointitodistusvaatimukset Thaimaahan saapumiselle perutaan

Bangkok, Thaimaa-

Thaimaan kansanterveysministeri Anutin Charnvirakul sanoi juuri vähän sitten, tänään, 9. tammikuuta 2023, Bangkokissa Suvarnabhumin lentokentällä pidetyssä lehdistötilaisuudessa toivottaakseen kiinalaisia ​​turisteja Thaimaahan, että kiistanalainen sääntö vaatia todisteita Covid-rokotuksesta Thaimaahan lentämiseen peruutetaan.

Tämä on vain muutama tunti säännön voimaantulon jälkeen ja koko viikonloppu kaaosta ja kiistaa äkillisistä säännöistä, jotka häiritsivät monien matkustajien matkoja ja aiheuttivat laajaa hämmennystä.

Anutin totesi lyhyesti, että lentoyhtiöt eivät tarkista Covid-19-rokotusten todisteita lentääkseen Thaimaahan, vaikka Thaimaan siviili-ilmailuviranomainen eli CAAT oli jo viikonloppuna julkaissut uudet säännöt kaikille lentoyhtiöille ja muuttanut niitä useaan otteeseen, saattaa kestää jonkin aikaa, ennen kuin kaikki lentoyhtiöt mukauttavat käytäntöjään uudelleen.

Thaimaan matkailuvirastolta odotetaan pian virallista ilmoitusta. Ei ollut heti selvää, pysyykö Covid-19-tautivakuutus kattaako sairausvakuutus maista, joihin pääsy edellyttää testiä, kuten Intia tai Kiina, vai onko se myös poistettu.

Tämä on kehittyvä tarina, ja päivitämme sinua edelleen täällä TPN-mediassa.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/