Thaimaan matkailumarkkinointiyhdistyksen puheenjohtaja vastustaa uusia rokotevaatimuksia turisteille, tapaamiset pääministerin kanssa

Bangkok, Thaimaa -

Matkailualan äänet vastustavat Thaimaan uusia säännöksiä, jotka tulevat voimaan huomenna 9. tammikuuta ja vaativat ulkomaisia ​​turisteja osoittamaan todisteet Covid-19-rokotuksesta ennen kuin lentävät kuningaskuntaan.

Ensimmäinen, napauta tai napsauta tästä nähdäksesi uutiskirjeemme uusista määräyksistä, jotka ovat aiheuttaneet laajaa kohua ja hämmennystä sosiaalisessa mediassa.

Toiseksi Napauta tai napsauta tätä lukeaksesi jo julkistetun suunnitelman vastustuksen.

Nyt, herra Kitti Pornsiwakit, Thaimaan matkailumarkkinointiyhdistyksen puheenjohtaja paljasti Thaimaan lehdistölle tänään, 8. tammikuuta 2023, että hän ja muut matkailualan suuret äänet tapaavat Thaimaan pääministerin Prayut Chan-O-Chan ja muiden asiaankuuluvien tahojen kanssa tammikuun 10. päivänä. ja 11. tarjota vaihtoehtoisia ratkaisuja ja suunnitelmia covidin torjumiseksi ja vaatia rokotustodistuksen esittämistä koskevan vaatimuksen kumoamista.

Kitin mukaan vahva ehdotus on vaatia rokotustodistus vain maista, jotka vaativat lisätoimenpiteitä Covid-suojatoimenpiteitä matkustaakseen tai palatakseen maahan, kuten Kiinasta tai Intiasta, jotka edellyttävät tällä hetkellä testin paluuta, verrattuna yleiseen vaatimukseen.

Kitti kertoi myös, että monet matkailutoimistot ja -ryhmät olivat jo ilmoittaneet hänelle, että peruutuksia sateli ilmoituksen jälkeen ja Thaimaan on tietysti korjattava tämä tilanne.

TPN-media pitää lukijamme ajan tasalla tästä kuumasta tarinasta koko viikon ajan.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/