Vuoden 2023 Thaimaan purjelautailun mestaruuskilpailut ovat tällä viikolla Jomtienissa

Pattaya, Thaimaa-

On täydellinen viikko tutustua Jomtien Beachiin, sillä tällä viikolla järjestetään kaksi suurta purjelautailutapahtumaa.

Vuoden 2023 Thaimaan purjelautailumestaruuskilpailut ja 2023 Pattaya Windsurfing Cup järjestetään 12.-15. tammikuuta Jomtien Beachillä lähellä urheilukeskusta vastapäätä Surf Kitcheniä ja Soi 7 -aluetta.

Se on täydellinen tilaisuus katsella ammattiurheilijoita purjelautailemassa Jomtien Beachillä ja nauttia kauniista maisemista

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/