Tuli valtava autonosien tehdas Chonburissa

Chonburi -

Asianomaiset Chonburin palokunnat yrittävät edelleen hillitä tulipaloa, joka nielaisi suuren autonosien tehtaan Chonburin Banglamungin alueella tänään 6. tammikuuta.

Yli 100 palomiestä ja 10 paloautoa mobilisoitui sammuttamaan palon, joka syttyi kello 3 aamulla. Tapahtumapaikka on Pongin osa-alueella sijaitseva "Supawut Industry Company" -niminen autonosien tehdas.

Tehdas sijaitsee 20 rain tontilla ja valmistaa useita ajoneuvon osia sekä muovimalleja. Tehtaalla on myös 5 varastoa, joista autojen osien maalaukseen käytetty varasto nro 2 on jo romahtanut kovan tulipalon seurauksena. Musta savu peitti paikan.

Pian romahduksen jälkeen tuli levisi laitoksen takaosaan, joka on tehtaan polttoainehuoltoaseman vieressä sijaitseva kemikaalijätteen kaatopaikka. Palomiehet yrittävät varhain tänä aamuna saada palon hallintaan, jotta se ei pääsisi polttoaineasemalle, jonka säiliössä on yli 15,000 XNUMX litraa polttoainetta. Sadat työntekijät pääsivät pakoon ja pakenemaan turvaan.

Banglamungin pormestari Phisit Sirisawatdinukul määräsi kaikki 50 metrin säteellä rakennuksesta olevat evakuoimaan. Hän arvioi, että kokonaisvahingot ovat yli 100 miljoonaa bahtia. Tulipaloa ei vielä lehdistön aikaan saada täysin hallintaan, sillä useat rakennukset ovat romahtamassa. Paha haju leijui ilmassa kaukana paikasta.

Helvetin syy on edelleen epäselvä. Henkilövahinkoja tai uhreja ei kerrota.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.