Fire Damages Intialainen ravintola Pattayassa

Pattaya -

Tulipalo vaurioittaa intialaisen ravintolan keittiötä Pattayassa viime yönä 4. tammikuuta.

Pattayan palomiehet kiiruhtivat sammuttamaan Honest-ravintolan keittiössä syttynyttä tulipaloa. Ravintola sijaitsee Pattaya Second Roadilla Nongpruen osa-alueella Banglamungin alueella, Chonburissa, lähellä Walking Streetiä.

Palomiehet saapuivat tapahtumapaikalle-kolmikerroksinen rakennus-klo 8. He eristivät tien rakennuksen edestä tehdäkseen tilaa paloautoille. Ravintolan Honestin rakennuksen pohjakerroksesta nähtiin nousevan savua. Asianomaiset viranomaiset suihkuttivat vettä ravintolan keittiöön ja pystyivät lopulta sammuttamaan palon 20 minuutin kuluttua.

Palomiehet havaitsivat tarkastuksessa, että palon lähde oli keittiön sisällä oleva liesituuletin. He sanoivat, että se saattoi toimia väärin ja syttyä tuleen. Valitettavan intialaisen ravintolan henkilökunta ja asiakkaat kertoivat myös kuulleensa voimakkaan sähköiskun ennen tulipalon syttymistä.

Onneksi ei tullut henkilövahinkoja tai henkilövahinkoja.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!
Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.