Huumausaineriippuvainen mies pidätettiin Chonburissa oman nuoren tyttärensä murhasta, väittää, että aave tappoi tytön

KUVA: ข่าวคนชล/นิราช/นันทพล ทิพย์ศรี

Chonburi -

Murhasta epäilty, jonka väitetään tappaneen 3-vuotiaan tyttärensä Nakhon Sawanin maakunnassa, pidätettiin eilen, tammikuun 4. päivänä, kun hän oli paennut Chonburin maakuntaan.

Viranomaisten mukaan epäilty murhasi julmasti oman tyttärensä tukkimalla likaa hänen suuhunsa ja jättämällä tämän yksin kohtalonsa varaan Nakhon Sawanin Lat Yaon alueella. Hänet nähtiin viimeksi poimivan tyttärensä sängystä klo 5 tiistaina 00. tammikuuta ja katoavan metsään.

Epäilty, 27-vuotias Ronnachai Pannon, ei koskaan palannut kotiinsa eikä hänen tyttärensä. Naapurit lähtivät etsimään miestä ja hänen tytärtään metsästä vain löytääkseen 3-vuotiaan tyttärensä kuolleena likakasan alta. Paikalliset viranomaiset epäilivät, että herra Ronnachai saattoi teurastaa nuoren tyttärensä, joten he julkistivat hänen henkilöllisyytensä ja lähtivät hänen peräänsä.

KUVA: Nakhonsawan-uutisia

Uutiset epäillyn julmuudesta nousivat otsikoihin monissa thaimaalaisissa tiedotusvälineissä. Keskiviikkona 4. tammikuuta Ronnachai viimein pidätettiin huoltoasemalla Ban Suanin osa-alueella Mueangin alueella, Chonburissa.

Chonburin poliisi kertoi paikalliselle medialle, että anonyymi ilmoittaja otti heihin yhteyttä sen jälkeen, kun he törmäsivät epäillyn hänen kävellessä ulos kylpyhuoneesta ja muistin hänen ulkonäkönsä uutisista. Poliisi takavarikoi mustan Honda Wave -moottoripyörän, joka oli epäillyn pakoajoneuvo, ja vei hänet poliisiasemalle. Epäilty oli iloisella tuulella ja hänen nähtiin avoimesti hymyilevän ja nauravan vakavista rikossyytöksistä huolimatta.

KUVA: ข่าวคนชล/นิราช/นันทพล ทิพย์ศรี

Epäilty kiisti murhasyytökset ja syytti jatkuvasti vanhaa naista, jonka hän väitti olevan "aave" tyttärensä murhasta. Viranomaiset suorittivat Ronnachaille huumetestin, joka vaikutti paljon laittomista huumeista, ja löysi hänen elimistöstään paljastamattoman laittoman aineen.

Huumehullu epäilty väitti myös, ettei hän yrittänyt paeta, vaan oli juuri menossa Bang Saeniin hakemaan vaimoaan. Hänen vaimonsa, joka pyysi olla julkaisematta nimeään tiedotusvälineissä, kertoi kuitenkin myöhemmin poliisille jättäneensä epäillyn jo kauan sitten, koska tämä oli riippuvainen huumeista. Raporttien mukaan äiti oli järkyttynyt kuultuaan tyttärensä sydäntä särkevästä menetyksestä.

Oli epäselvää, miksi isä oli tyttären huoltajuus huolimatta hänen väitetyistä huume- ja mielenterveysongelmistaan.

Thaimaan viranomaiset syyttivät epäiltyä murhasta ja laittomien huumeiden käytöstä. Hän on pidätettynä, ja hän on lehdistötilasta lähtien oikeudenkäynneissä.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.