Wellthyme Wellness Center Pattaya: sopii täydellisesti moniin terveyteen ja hyvinvointiin liittyviin tarpeisiisi

Pattaya-

Vierailimme äskettäin Wellthyme Wellness Centerissä toisen kerran jälkeen lukijoiltamme merkittävää kiinnostusta oppia lisää.

Ensinnäkin voit oppia lisää Wellthymestä edellisestä artikkelistamme TÄÄLLÄ.

Ne, jotka haluavat videon saadakseen lisätietoja ennen kuin jatkamme, katso tämä, joka keskittyy testosteronihoitoon ja hormonikorvaukseen:

  Wellthyme Wellness Center, jota johtaa Dr. Thanathip Suntara, lempinimi Dr. Champ, MD, on melko uusi paikka, joka avattiin syyskuussa 2022 South Pattaya Roadilla, lähellä TukComin IT-ostoskeskusta ja Friendship-supermarketia vastapäätä. He puhuvat erinomaista englantia ja ovat keskittyneet erityisesti ex-patsaisiin ja ulkomaisiin matkailijoihin.

He ovat erikoistuneet hormonikorvaushoitoon ja testosteronikorvaushoitoon, kuten yllä olevassa videossa näkyy, mutta heillä on monia muita palveluita.

  Dr. Champ on American Board of Anti-Aging, Hormone Replacement Therapy ja Regenerative Medicine -lautakunnan jäsen ja todellinen thaimaalainen lääkäri.

 

 

Ne tarjoavat erilaisia ​​palveluita, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen:

  - Ilmainen lääkärin konsultaatio

  - Hormonikorvaushoito

  - Testosteronikorvaushoito

  - Bioidenttisten hormonien korvaaminen (BHRT) 

  - Kuukauden jälkeinen hoito (PCT )

  - Miesten terveys ja naisten terveys 

  - Holistinen hoito ja luonnonhoito 

  - Painonhallinta

  - Kasvuhormonit

  -PrEP/PEP HIV:lle

  - Yleiset sairaudet ja terveystarkastukset

  -Vitamiinitiput sopivat täydellisesti suuriin iloihin

  - Laboratoriotestit veren/virtsan/sukupuolitautien varalta

  - Kantasoluterapia

  -Lääketieteellinen kannabis

  - Detoksifikaatio

  - Kelaattiohjelma 

  – Maksan vieroitusohjelma 

  -Vitamiinia, ravintoa ja kivennäisaineita 

  - Lääketieteellinen todistus VISA / työlupa / ajokortti 

  -Ja enemmän!

 

Ne ovat avoinna maanantaista lauantaihin: 9.00. – Klo 6.00 sisäänkäyntiin tai he voivat ottaa sinuun yhteyttä täyttämällä alla olevan lomakkeen! Lisää yhteystietoja löytyy lomakkeen alta.

 

Muut yhteystiedot:

Tel: 065-6705999

Sähköposti: wellthymeclinic@gmail.com

Skype: 065-6705999

Verkkosivu: https://www.wellthymeclinic.com/

Facebook: https://web.facebook.com/Wellthymeclinic/

Instagram: https://www.instagram.com/wellthyme_clinic/

Twitter: https://twitter.com/Wellthyme_111

WhatsApp: 065-6705999

Henkilökunta puhuu englantia, kiinaa ja thaimaa.

Kartta:

  Alla on valokuva tohtori Champista Adam Juddin kanssa Pattaya Newsista oppia testosteroniterapiasta ja siitä, kuinka monille ihmisille voi olla tärkeää parantaa stressitasoaan, sukupuolihaluaan, voimaaan, pysäyttää painonnousu, ehkäistä mielialan vaihteluita, motivaatiota ja paljon muuta. Saat lisätietoja ottamalla häneen yhteyttä TÄNÄÄN ja keskustelemalla omasta terveydestäsi ja sen parantamisesta :).

  Voit jopa jatkaa terapiaa muilta kotimaasi klinikoilta ollessasi Pattayalla, keskustele Dr. Champin kanssa saadaksesi lisätietoja!

Tervetuloa Wellthyme Wellness Centeriin @Pattaya Branch ????????🎉 ️Aukioloajat maanantaista lauantaihin ⏰9.00 AM. – 6.00. ✅ Ilmainen lääkärikonsultaatio ✅ Testosteronikorvaushoito (TRT) ✅ Bioidenttisten hormonien korvaaminen (BHRT) ✅ Kuukauden jälkeinen hoito (PCT) ✅ Miesten terveys ja naisten terveys ✅ Holistinen hoito ja luonnonhoito ✅ Yleinen sairaus- ja terveystarkastus

Kelatointiohjelma ✅ Maksan vieroitusohjelma ✅ Vitamiinitipuhoito ✅ Soluterapia ✅ Painonhallinta ✅ Vitamiinit, ravintoaineet ja kivennäisaineet ✅ Sukupuolitaudit (STD). ✅ PrEP / PEP-lääke. ✅ Lääketieteellinen todistus VISA / työlupa / ajokortti ✅ Laboratoriotesti (veri/virtsa), HIV-testi, sukupuolitautitesti 📍 Ota yhteyttä 🔸 FB: Wellthyme Wellness Center 🔸 Instagram: Wellthyme_clinic 🔸 Twitter: @wellthyme_111 🔸 What-App: 065-6705999 🔸 Soita meille: 065-6705999 🔸 Sähköposti: wellthymeclinic@gmail.com 🔸 www.wellthymeclinic.com (Thai-Englanti-Kiina) Sijaitsee Friendship-supermarketia vastapäätä Tukcom Mall -ostoskeskuksessa South Pattaya Roadilla.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/