Pattaya Pubin vartijan väitetään lyövän intialaista miestä kasvoihin

Pattaya -

Intialainen mies teki ilmoituksen poliisille väittäen, että pattayalaisen pubin vartija löi hänen kasvojaan laskun väärinkäsityksen takia.

Intialainen uhri puolisonsa seurassa meni Pattayan poliisille valittamaan tyytymättömästä kokemuksestaan ​​nimettömässä pubissa Pattayalla tänään 30. joulukuuta kello 01. Uhri, joka pyysi olemaan paljastamatta nimeään, sanoi, että Pattaya-pubin työntekijä oli erehtynyt erehtymään menneeseen ruokailijaan, ja uhri sanoi, ettei hänellä ollut aavistustakaan, kuka hän oli.

Työntekijä väitti, että heillä oli CCTV-kuvaa kyseisestä juoksijasta, mutta uhri väitti, että se ei ollut hän. Kiista kiihtyi sitten vartijan kävellessä sisään ja johti lopulta siihen, että vartija löi uhria kasvoihin uhrin väitteen mukaan.

Intialainen mies sanoi olevansa niin pettynyt tähän odottamattomaan ensivaikutelmaan, koska hän oli vasta ensimmäisellä lomapäivällään Pattayalla.

Pattayan poliisi teki nopeaa työtä kutsumalla syytetyn vartijan kuulusteltavaksi poliisiasemalle. Nimeämätön vartija väitti, että hänen pubinsa työntekijä kertoi hänelle, että tämä intialainen ryhmä teki juoksijan viime kerralla, vaikka heillä ei ollut vankkaa näyttöä. Vartija myönsi myös olleensa hieman humalassa riidelessään ja löi uhria.

Vartija tuomittiin maksamaan julkistamattoman suuruinen sakko ja pyytämään anteeksi uhrilta, että hän tunnisti väärin ja loukkasi häntä. Pattayan poliisi varoitti vartijaa käyttämään rauhallisempaa lähestymistapaa asioidessaan ulkomaisten asiakkaiden kanssa ensi kerralla äläkä koskaan turvautu väkivaltaan.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

 

 

 

 

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.