Turistit nauttivat uudesta sakuratunnelista Pattayassa

Pattaya -

Pattaya ei tule enää tunnetuksi vain kauniista hiekkarannoistaan, sillä upouusi, värikäs merenrantatunneli sakurapuista on juuri saapunut kaupunkiin!

Videon alueesta voit katsoa klikkaamalla tästä.

Pattayan viranomaiset ovat juuri asentaneet tämän uuden sakurapuiden reunustaman kävelytien Pattaya Central Beachille, eikä mikään yllätys, se houkutteli jo satoja uteliaita turisteja!

Puut, jotka näyttävät kukkivan herkillä vaaleanpunaisilla ja valkoisilla kukilla (vaikka ne eivät ole todellisia), luovat viehättäviä puitteita turisteille rentoutua ja nauttia luonnon kauneudesta. Paitsi, että se on myös loistava taustakuva turisteille, jotka haluavat vangita japanilaisen kulttuurin olemuksen muuta kuin nauttia Pattayan merenrantamaisemasta.

Mutta olipa kyseessä pieni kävely tai kuva, tämä sakuratunneli tarjoaa varmasti ikimuistoisen ja nautinnollisen kokemuksen kaikille vierailijoille.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.