Pattayan moottoripyörätaksiajat vangitsevat miehen, jota etsittiin väitetystä varkaudesta

Pattaya -

Joukko Pattayan moottoripyörätaksikuljettajia vangitsi väitetyn varkaan pitkällä rap-arkkilla keskiviikkona 28. joulukuuta.

Älykäs turvavyöhyke -ohjelman poliisit ja joukko moottoripyörätakseja pidättivät epäillyn hänen kävellessä hierontasalon ohi Soi Buakhaossa Etelä-Pattayalla eilen kello 2.

Yksi ratsastajista, herra Watchara Wichitrapap, 45, kertoi Pattaya Newsille epäillyn Nattawut Saengditin, 41, väitetysti varastaneen kaksi älypuhelinta, 10,000 23 bahtia käteistä ja pankkiautomaattikortin vuokrahuoneestaan ​​Pattayassa 1. joulukuuta. Watchara tarkasteli CCTV-kameraansa ja löysi Nattawutin saapuvan rakennukseen kello XNUMX yöllä. Sitten hän pakeni käyttämällä erilaista moottoripyörätaksipalvelua.

Uhri tunnisti ja otti epäillyn kiinni, koska uhri muisti asunsa ja oli yllään samoissa vaatteissa. Sitten hänet vietiin Pattayan poliisiasemalle, jossa poliisi havaitsi myös paljastamattoman laittoman aineen hänen järjestelmästään.

Nattawut vastusti edelleen kaikkia syytöksiä, mutta poliisi sanoi, että epäilty oli tuottelias rikollinen, joka tuhosi vaimonsa talon Ratchaburin maakunnassa ja varasti useita moottoripyöriä.

Epäilty on edelleen pidätettynä Pattayan poliisiasemalla lehdistön ajan.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.