Pattaya isännöi Ramayana Run 2023 -tapahtumaa 8. tammikuuta

Pattaya -

Oletko valmis aloittamaan uuden vuoden terveellisellä ja hauskalla toiminnalla? Älä katso pidemmälle kuin Ramayana Water Parkin suurin juoksutapahtuma!

Vilkkaassa Pattayan kaupungissa sijaitseva Ramayana Water Park on Thaimaan suurin vesipuisto ja suosittu kohde sekä paikallisten että matkailijoiden keskuudessa. Puistossa on erilaisia ​​jännittäviä vesiliukumäkiä, aaltoaltaita ja roisketyynyjä kaikenikäisille.

Mutta hauskuus ei lopu tähän – ensi vuoden tammikuun 8. päivänä Ramayana Water Park isännöi juoksutapahtumaa "Ramayana Run 2023", jonka avulla osallistujat voivat kiertää puistoa ja nauttia kauniista maisemista ja iloisesta tunnelmasta.

Olitpa kokenut juoksija tai haluat vain tulla terveemmäksi, kaikille on tarjolla matka (3-6-10 km). Mikä parasta, maaliviivan ylittämisen jälkeen voit vilvoitella ja juhlia omaasi. saavutus virkistävällä pulahduksella veteen hintaan vain 375 bahtia ja 325 bahtia lapsillesi.

Ramayana Water Park on avoinna klo 11-6 ja on suljettu vain keskiviikkoisin. Joten miksi odottaa? Ilmoittaudu osoitteessa Ramayana vesipuisto ja aloita uusi vuosi terveellisellä ja palkitsevalla toiminnalla. Nähdään lähtöviivalla!


-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.