Laiton online-asekauppias pysäytettiin Sattahipissa

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Sattahip, Chonburi -

Sattahipin poliisi yhteistyössä Keskusrikospoliisi kanssa pidätti väitetyn laittoman asekauppiaan ja takavarikoi kolme asetta ja lähes sata patruunaa tiistaina 27. joulukuuta.

Pidättävä poliisi teeskenteli tilaavansa aseen epäillulta ja otti hänet kiinni hänen saapuessaan ajoneuvollaan tapaamispaikalle. Poliisi saattoi sitten väitetyn asekauppiaan, 31-vuotiaan herra Yosakorn Atharnin taloonsa Sattahipin kaupunginosassa Chonburissa, missä poliisi löysi ja takavarikoi:

Yksi .38 kaliiperi revolveri, yksi .38 kaliiperinen puoliautomaattinen pistooli patruunamakasiinilla, toinen puoliautomaattinen ase, noin 100 .38 patruunaa ja kaksi työkalua tuliaseen muokkaamiseen. Yosakorn kertoi myönsi, että nämä esineet olivat hänen omiaan.

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Poliisin mukaan epäilty oli valmistanut laittomasti laittomia ampuma-aseita ja myynyt niitä verkossa kahden kuukauden ajan. Epäilty kertoi oppineensa muokkaamaan BB-aseita toimiviksi aseiksi YouTubesta ja ostaneensa muuntamattomia BB-aseita ja osia Lazadasta, sähköisen kaupankäynnin alustalta.

Epäilty väitti myös myyneensä laittomia ampuma-aseita Phiw-agentin kautta vain kahdesti ennen kuin hänet pidätettiin. Näillä kahdella kertaa epäilty piti itselleen 15,900 14,900 bahtia ja 1,900 400 bahtia maksaessaan agenttilleen XNUMX XNUMX ja XNUMX bahtia provisioina. Hänen agenttinsa on edelleen vapaalla, poliisi sanoi.

Aluksi poliisi syytti epäiltyä ampuma-aseiden tai ampumatarvikkeiden luvattomasta ostamisesta, käyttämisestä tai maahantuonnista, luvattoman ampuma-aseiden tai ampumatarvikkeiden myynnin yrityksestä, luvattomasta ampuma-aseiden tai ammusten hallussapidosta sekä ampuma-aseiden kantamisesta julkisella paikalla. Sattahipin poliisi antaisi pidätysmääräyksen epäillyn agentista, kun he ovat keränneet tarpeeksi todisteita.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.