New Year Countdown Koh Larnilla alkaa kukoistaa Thaimaan parhaiden esiintyjien suurilla konserteilla

Pattaya -

Vuoden lopun lähestyessä Pattayan Koh Larn valmistautuu juhlimaan uutta vuotta tyylikkäästi lähtölaskentatapahtumalla, joka lupaa olla tämän vuoden viimeisen lomakauden kirkkain kohokohta.

Joulukuun 31. päivänä saari herää eloon konserteilla, joissa esiintyvät Pujan Longmai & Ken Noi Roi Leela, OG-ANIC & URIUS, BOOM BOOM CASH ja monet muut huippuesiintyjät.

Konserttien lisäksi uudenvuoden lähtölaskentatapahtumassa on tarjolla monenlaista toimintaa ja nähtävyyksiä. Ruokakojut ja myyjät tarjoavat herkullisia paikallisia ja kansainvälisiä ruokia, kun taas katutaiteilijat ja muut viihdyttäjät viihdyttävät yleisöä koko yön.

Kun kello lyö puoltayötä uudenvuodenaattona, Koh Larnin yläpuolella oleva taivas valaistuu upealla ilotulitusnäytöksellä, joka on suunniteltu joulukuun 31. päiväksi, jotta tämä päättyy kauniisti ja toivottaa seuraavan tervetulleeksi. Älä missaa tätä jännittävää tapahtumaa – merkitse kalenteriisi ja liity hauskanpitoon Koh Larnin uudenvuoden lähtölaskentatapahtumassa!
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.