Reader Talkback Thailand -tulokset: Mitkä koronaviruksen jälkeiset muutokset tai niiden puute Pattayassa yllättivät sinut eniten?

Seuraava on eksklusiivinen viikoittainen ominaisuus, jossa kysymme lukijoiltamme uutisaiheisen kysymyksen ja annamme sinulle viikon vastata siihen eri kanavillamme. Kokoamme monipuolisen valikoiman vastauksia ja mielipiteitä esittelemään teille, arvoisat lukijamme. Tässä tulokset viimeisestä kysymyksestämme…

Viime aikoina kysyimme sinulta seuraavaa:

Mitkä covidin jälkeiset muutokset tai niiden puute Pattayassa yllättivät sinut eniten?

Jotain kontekstia tähän kysymykseen:

Pattaya oli käytännössä suljettu kahdeksi ja puoleksi vuodeksi useimmilta kansainvälisiltä turisteilta Covid-19-pandemian ja siihen liittyvien rajarajoitusten vuoksi. Tämän seurauksena monet ihmiset palaavat nyt ensimmäistä kertaa lähes kolmeen vuoteen ja näkevät, mitä muutoksia Pattayassa on tapahtunut.

Tämä kysymys on tarkoitettu pääasiassa Covidin pakottamalle vierailijoille, jotka ovat viettäneet pitkän sapattivapaan kaupungista, vaikka expat tai Thaimaan kansalaiset voivat varmasti myös vastata. Haluamme kuulla vaikutelmasi ja ajatuksesi hyvistä tai huonoista vuosien tauon tai vuosien Covidiin liittyvien sulkemisten jälkeen.

Tässä on se, mitä te, lukijamme, piti sanoa, kun toimittajamme valitsivat joitain monipuolisimpia vastauksia korostaakseen erilaisia ​​näkökulmia. Ilmeisesti wKaikkien mielipiteitä ei voi julkaista tänne, joten valitsimme erilaisia ​​mielipiteitä. Alla olevat näkemykset ja lausunnot ovat lukijan omia eivätkä välttämättä vastaa TPN-median näkemyksiä ja lausuntoja. Vain oikeinkirjoitukseen ja kielioppiin on tehty pieniä muutoksia:

-=-=-=-=-=-=-=-=-

Ant J - ollut siellä 60 päivää, muutamaa uutta taloa ja baarin nimenmuutoksia lukuun ottamatta en ole huomannut paljoa eroa rehellisesti sanottuna

-=-=-==-=-=-=-=-

Sebastian T-Ei yllättynyt, vaan kauhistunut: Sorron paluu viihdesektorilla, kuten Thailibanin aikoina Thaksinin alaisuudessa ja pilviin nousevat hinnat!

-=-=-=-=-=-=-

Lepub-kannabis

-=-=-=-=-=-

Huomautus: Saimme kymmeniä samankaltaisia ​​vastauksia Lepubille siitä, että kannabis oli suurin yllätys monille vierailijoille, ja näkemykset vaihtelivat siitä, pitivätkö he muutoksesta vai eivät.

-=-=-=-=-=-

Terrence L-Second Road on kauheassa kunnossa, jopa huonommassa kunnossa kuin ennen Covidia.

-=-=-=-===-=

KM-Drinking Streetin menetys. LEPÄÄ RAUHASSA.

-=-=-=-=-=-=-=

Dylan L-Threpprasit Road on klusteri****.

-=-=-=-=-===-

Betty T-Jomtienin uudet markkinat ovat mukava yllätys, kuten Miami Street Food ja Big M

-=-=-=-=-=-=-

NR-En muista näitä pieniä liikuntapaikkoja ylikulkusillan alla ennen Covidia, ne ovat mukavia.

-=-=-=-=-=-=-

Nashir-En tiennyt, että Naashaa paloi Covidin aikana, mutta sitä rakennetaan uudelleen, näin.

-=-=-=-=-=-=-

Darren M-Soi Pothole. Vau. Se on todella herännyt eloon niin monien uusien baarien ja paikkojen myötä.

-=-=-==-=-=-

Rick (ja monet muut)-Treetown, mikä upea, eloisa ja edullinen alue. Rakastan sitä.

-=-=-=-=-=-=-

Michael N-Olen yllättynyt, että Walking Street toipui. Olin varma, että he purkavat sen Covidin aikana, mutta se näyttää kiireisemmältä kuin koskaan.

-=-=-=-=-=-=-=-

Clara - Jomtienin ja jopa Pattayan veden laatu on nyt paljon parempi.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Etkö saanut tilaisuutta soittaa? Kerro meille sosiaalisen median kanavissamme, alla olevissa kommenteissa tai jos haluat kommentin yksityiseksi, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com. Turvallista viikkoa ja nähdään pian!

 

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/