Tuntematon mies kuoli Pattayan tiellä, kun hänen moottoripyöränsä putosi kannettomaan rakenteilla olevaan viemäriin

KUVA: เรารักพัทยา

Pattaya -

Tuntematon 55–60-vuotias mies menehtyi päävammoihin, kun hänen moottoripyöränsä putosi paljaaseen, rakenteilla olevaan viemäriin Pattayalla.

Banglamungin poliisi koordinoi Sawang Boriboonin ensiapuhenkilöstöä vastatakseen kuolemantapausilmoitukseen Soi Nong Sadaossa Banglamungin alueella, Chonburissa, eilen 24. joulukuuta. Onnettomuuspaikka oli pieni kuja keskellä rakentamista. Uhri, jonka henkilöllisyyttä ei vielä lehdistöaikaan mennessä voitu tunnistaa, löydettiin kuolleena tieltä avoimen viemärin vierestä.

Ensiapuhenkilöt löysivät uhrin mustavalkoisen Honda Wave 125i -moottoripyörän, jonka etupyörä oli upotettu viemäriin ja jonka suu oli täynnä paljaita terästankoja. Uhri kuoli pään vammoihinsa ja hänet kuljetettiin Banglamungin sairaalaan hautajaisjärjestelyjä varten.

KUVA: เรารักพัทยา

Todistaja, joka näki ruumiin ensimmäisenä, Saman Pimnoi, 34, kertoi poliisille nähneensä miehen makaamassa tajuttomana tiellä, joten hän meni tarkastamaan häntä. Tarkastuksessa hän havaitsi, että miehen päässä vuoti runsaasti verta. Saman mainitsi myös, että vaikka tällä keskeneräisellä tiellä on sattunut usein onnettomuuksia, tämä oli ensimmäinen kerta, kun siellä sattui kuolemaan johtanut henkilö.

Tämän tietyöprojektin johtaja Witisut Chokchaipattana kertoi paikalliselle medialle, että hanke valmistuu tammikuussa 2023. Hän sanoi, että viemäriputken suu oli merkitty puisilla paaluilla ja muovikalvolla näkyvyyden takaamiseksi. Aikaisemmin viemärin tukkimiseen on käytetty metalliesteitä, mutta paikalliset asukkaat poistivat ne, koska ne haittasivat liikennettä.

KUVA: เรารักพัทยา

Banglamungin poliisi tutkii CCTV-materiaalia selvittääkseen onnettomuuden tarkan syyn.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.