Chonburi-virkailijat isännöivät kunniamainintaa hänen kuninkaallisen korkeutensa prinsessa Bajrakitiyabhan pikaista paranemista varten

Chonburi -

Chonburin viranomaiset järjestivät uskonnollisen seremonian rukoillakseen hänen kuninkaallisen korkeutensa prinsessa Bajrakitiyabhan pikaista paranemista. Hän pysyy tajuttomana mutta vakaana Chulalongkornissa. Sairaala.

Seremonia pidettiin eilen, 22. joulukuuta, East National Sports Training Centerissä Pattayassa, Chonburissa. Chonburin kuvernööri Tawatchai Srithong osallistui seremoniaan ja johti sitä. Kuvernööri ja muut viranomaiset toivottivat prinsessalle onnentoivotuksensa, jotta hän voisi helpottaa tämän nykyistä sairautta.

Seremoniaan kokoontui 45 munkkia sekä muiden uskontojen edustajaa tekemään ansiota prinsessa Bajrakitiyabhalle. On raportoitu, että yli 2,000 XNUMX ihmistä on osallistunut seremoniaan tähän mennessä osoittaakseen kunnioituksensa prinsessan muotokuvaa kohtaan osoittaakseen horjumatonta uskollisuuttaan kuninkaallista perhettä kohtaan tänä vaikeana aikana.


-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!
Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.