Rekkakuski kaatoi kymmeniä olutlaatikoita Pattaya Roadilla

Pattaya -

Kuusipyöräinen kuorma-auto levisi satoja tölkkejä olutta ja virvoitusjuomia Pattayan Sukhumvit Roadille hieman yli puolenpäivän tänään, 22. joulukuuta.

Kuorma-auto kaatui ja esti yhden kaistan yhdellä Pattayan vilkkaimmista reiteistä Nakluan seudulla. Kuljettaja, 50-vuotias herra Tossakorn Kullawanich, ei loukkaantunut, mutta hänen kaksi tuntematonta työtoveriaan loukkaantuivat lievästi onnettomuudessa.

Tossakorn kertoi The Pattaya Newsille, että hänen kuorma-autonsa puinen sänky, jossa oli useita virvoitusjuoma-, vesi- ja olutpakkauksia, putosi jotenkin hänen kuorma-autostaan ​​ja levisi rahtia pitkin tietä. Se aiheutti myös hänen kuorma-autonsa kaatumisen, Tossakorn sanoi. Tutkittuaan kuorma-auton sängyn Tossakorn havaitsi, että osa, joka kiinnitti sängyn kuorma-autoon, oli hieman vääntynyt ja vaurioitunut.

Kuljettaja lisäsi olevansa onnekas, koska kukaan ei loukkaantunut vakavasti onnettomuudessa. Sawang Boriboonin pelastajat ja kuljettaja siivosivat sitten kaikki rikkoutuneet pullot ja siirsivät kuorma-auton pois tieltä.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.