Rekkakuski kaatoi kymmeniä olutlaatikoita Pattaya Roadilla

Pattaya -

Kuusipyöräinen kuorma-auto levisi satoja tölkkejä olutta ja virvoitusjuomia Pattayan Sukhumvit Roadille hieman yli puolenpäivän tänään, 22. joulukuuta.

Kuorma-auto kaatui ja esti yhden kaistan yhdellä Pattayan vilkkaimmista reiteistä Nakluan seudulla. Kuljettaja, 50-vuotias herra Tossakorn Kullawanich, ei loukkaantunut, mutta hänen kaksi tuntematonta työtoveriaan loukkaantuivat lievästi onnettomuudessa.

Tossakorn kertoi The Pattaya Newsille, että hänen kuorma-autonsa puinen sänky, jossa oli useita virvoitusjuoma-, vesi- ja olutpakkauksia, putosi jotenkin hänen kuorma-autostaan ​​ja levisi rahtia pitkin tietä. Se aiheutti myös hänen kuorma-autonsa kaatumisen, Tossakorn sanoi. Tutkittuaan kuorma-auton sängyn Tossakorn havaitsi, että osa, joka kiinnitti sängyn kuorma-autoon, oli hieman vääntynyt ja vaurioitunut.

Kuljettaja lisäsi olevansa onnekas, koska kukaan ei loukkaantunut vakavasti onnettomuudessa. Sawang Boriboonin pelastajat ja kuljettaja siivosivat sitten kaikki rikkoutuneet pullot ja siirsivät kuorma-auton pois tieltä.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.