Pattayan poliisi jatkaa Walking Streetin kannabisosastojen tarkastuksia

Pattaya -

  Pattayan poliisin mukaan kannabismyyjä, joka myi kannabiksensilmuja, pakeni kioskiltaan Pattaya Walking Streetillä sen jälkeen, kun häntä pyydettiin esittämään kannabiksen myyntiin vaadittava lupa.

Pol. Eversti Chakraphan Kittisiripornkul, Chonburin maakunnan poliisin päällikkö, johti partiojoukkoa ylläpitämään rauhaa ja järjestystä noin kello 3 22. joulukuuta koko Pattayassa, kuten tavallista, kun hän törmäsi Walking Streetillä kannabiksen kukkia myyvään kannabiskioskiin.

Kioskia ohjasi Polin mukaan yksinäinen, tuntematon mies. Eversti Chakraphan. Kun poliisi kysyi mieheltä, oliko hänellä kannabiksen myyntilupa, hän sanoi olevansa vain työntekijä ja menisi hakemaan luvan työnantajaltaan. Yllättäen mies tai hänen työnantajansa eivät palanneet. Pattaya News huomauttaa, että lisenssejä kannabikselle, joka dekriminalisoitiin kesäkuussa, mutta joka on edelleen poliittinen leimahduspiste, voidaan myöntää vain yrityksille, joilla on fyysinen osoite, ei kopeja, kuorma-autoja, kärryjä jne.

Pol. Eversti Chakraphan tutki kioskin ja takavarikoi kaikki kannabistuotteet epäiltynä, että kioskin omistajalla ei ollut lisenssiä. Poliisi etsii karannutta työntekijää ja hänen työnantajaansa, joiden henkilöllisyys oli edelleen kyseenalainen, Pol sanoi. Eversti Chakraphan.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

 

 

 

 

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.