Vihainen entinen varusmies ampuu ja haavoittaa kahta miestä maan myyntikiistassa Pattayan alueella

Banglamung, Chonburi -

Entinen varusmies ampui kaksi miestä ja loukkaantui maan myyntikiistassa Chonburin Banglamungin alueella, silminnäkijä kertoi. Yksi sai laukauksen päähänsä ja oli hengen tai kuoleman tilanteessa.

Eilen, 58. joulukuuta, ammuttiin kahta uhria, Sanae Hok-onia, 37, ja Komsan Khollekia, 11, kohti kello 30. Luodit syöksyivät Komsanin vasempaan poskeen ja osuivat hänen vasempaan käteensä. Toiset neljä luotia osuivat kuitenkin suoraan Sanaan päähän, vasempaan rintakehään, vasempaan käsivarteen ja oikeaan käsivarteen, mikä saa hänet kriittiseen tilaan.

Tapaus sattui talossa osoitteessa Soi Khao Makok 8 Huay Yain osa-alueella. Ensimmäinen silminnäkijä, joka tunnistettiin vain Tukkhataksi, kertoi The Pattaya Newsille, että epäilty oli entinen varusmies, ja hän oli paennut ammuttuaan kaksi uhria. Ennen ampumista epäilty oli riidellyt uhrien kanssa ennen kuin hän tarttui aseen ja ampui heitä kohti. Tukkhata kertoi juokseensa karkuun eikä osunut.

Toinen silminnäkijä, 54-vuotias herra Sanong Hok-on, väitti Pattaya Newsille, että epäilty Akanee Sakaeo riiteli Sanaen kanssa maan myynnistä. Uhrien väitetään ryntäneen Akaneeen ja yrittäneen lyödä häntä kepeillä. Akanee juoksi sitten tarttumaan pistooliinsa ampuakseen heidät. Hän oli Sanongin mukaan myös tuolloin päihtynyt.

Banglamungin poliisi vahvisti nähtyään CCTV-materiaalin, että uhrit ryntäsivät epäillyn kimppuun hyökätäkseen ensin hänen kimppuunsa. He kaikki vietiin sairaalaan Banglamungin sairaalaan. Poliisi vakuuttaa epäillyn vaimoa pyytämään miestään antautumaan.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

 

 

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.