Varapääministeri vierailee Phuketissa tarkkailemaan tulvatilannetta

Phuket -

Varapääministeri kenraali Prawit Wongsuwan ja hänen tiiminsä vierailivat tulvien uhreilla Phuketissa ja laativat suunnitelman rannikkoeroosio-ongelman ratkaisemiseksi.

Kenraali Prawit saapui Phuketiin illalla 19. joulukuuta ja tervehti kansalaisia ​​Mueang Komaphatin temppelissä Talangin alueella. Phuketin apulaiskuvernööri Anupaprodkwan Yodrabram toivotti hänet tervetulleeksi.

Sitten hän osallistui kokoukseen, jossa seurattiin eteläisen alueen tulvatilannetta, ja auttoi suunnittelemaan suunnitelmaa rannikkoeroosion estämiseksi Sai Kaew Beachillä Talangin alueella.

Phuketin maakunnan vesilaitosviranomainen (PWA) tiedotti sitten varapääministerille veden kehittämissuunnitelmasta, joka sisältää vaihtoehtoisten vesilähteiden käytön Phuketin ihmisten tulevaisuuden tarpeiden täyttämiseksi.

He PWA ilmoitti, että viimeisten 4 vuoden aikana (2018-2021) on ollut 83 vesikehityshanketta, kuten yhteisön tulvien ehkäisyjärjestelmä Phuketin Mueangin alueella ja vedenjakelujärjestelmän tehostaminen Phuketin maakunnan vesilaitosviranomaisessa.

Varapääministeri Prawit kehotti viranomaisia ​​ennallistamaan vahingoittuneet rannat mahdollisimman pikaisesti.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Phuket Expressissä, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

 

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.