Kylmä sää tuo vilkasta bisnestä joillekin Pattayan vaatekauppiaille

Pattaya, Thaimaa-

Monille Pattayan thaimaalaisille ja ulkomailla asuville viileämpi sää on tuonut vilunväristyksiä niille, jotka eivät ole tottuneet alhaisempiin lämpötiloihin, vaikka monet kylmemmästä ilmastosta tulevat turistit käyttävät edelleen shortseja ja alushousuja.

Sillä välin huolimatta siitä, että monet asukkaat postaavat sosiaalisessa mediassa kylmästä ja onnettomasta ja lämpimämmän sään kaipaamisesta, ainakin yksi Pattayan ihmisryhmä on ollut innoissaan neuleiden, takkien ja huppareihin erikoistuneiden vaatteiden myyjät.

Pattaya News -toimittajat vierailivat Grand Hall Marketilla Etelä-Pattayalla, tunnetulla käytettyjen tavaroiden markkinoilla, ja löysivät monia asiakkaita tutkimassa takkeja, neuleita ja muita kylmän sään varusteita.

Eri vaatekauppojen omistajat totesivat, että kaupankäynti on ollut vilkasta, mikä lämmitti heidän sydäntään ja kassaja viime päivinä. Vielä parempia uutisia vaatemyyjille, että viileämmän sään odotetaan jatkuvan ainakin uudenvuoden festivaalin ajan.

Jätämme sinulle muutaman kuvan ja toivomme sinun ja sinun olevan paahteisia!

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/