Poliisi teki jälleen ratsian Pattayan pubiin väitetysti lainvastaisen sulkemisajan rikkomisesta

Pattaya -

Pattayan poliisi teki jälleen ratsian tänään, 18. joulukuuta, aamunkoitteessa väitettyyn toistuvaan sulkemisajan rikkojaan.

Kello 2, laillisen sulkemisajan jälkeen, Pattayan lainvalvontaviranomaiset ilmoittivat thaimaalaisille tiedotusvälineille, että he suorittivat partiointiaan tavalliseen tapaan varmistaakseen, että Pattayalla noudatetaan laillisia sulkemisaikoja kello 46, kun he törmäsivät kaksikerroksiseen tapahtumapaikkaan. talot As Friends ja 2 Club Prive -yökerho Lk Metrossa.

Pattaya News huomauttaa, että lailliset sulkemisajat voivat vaihdella viihdealueen mukaan ja ovat laillisesti keskiyön ja kello kahden välillä.

Ensi silmäyksellä rakennuksen yläkerrassa sijaitseva pubi, 69.1 Club Prive, vaikutti olevan kiinni, sillä kaikki ulkovalot sammutettiin ja etuportti oli kiinni. Kuitenkin henkilökunnan jäsen näytti olevan sijoitettuna sivuovelle.

Pattayan poliisi kertoi The Pattaya Newsille, että he kuulivat edelleen pubista kuuluvaa meluisaa musiikkia, joten he päättivät tehdä ratsian paikalle. 10 minuutin keskustelun jälkeen ovenvartijan kanssa poliisi pääsi lopulta sisään.

Sisältä poliisien väitetään löytäneen yli 50 thaimaalaista ja ulkomaalaista pubivierailijaa, jotka juovat edelleen ja tanssivat musiikin tahtiin. Sitten poliisi määräsi pubin pitäjät sulkemaan kappaleet ja vei heidät Pattayan poliisiasemalle oikeussyytteitä varten. Pattayan poliisiaseman apulaispoliisipäällikkö Krirkrit Saiwana sanoi kutsuvansa pian pubin tuntemattoman todellisen omistajan vakaviin oikeustoimiin.

Pattaya News huomauttaa, että As Friends ja 69.1 Club Prive ovat Pattayan poliisin mukaan saman omistuksen ja johdon alaisia. Pubiin tehtiin ratsian samasta syystä kerran marraskuussa.


-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.