PÄIVITYS: Pattayan viranomaiset tarkastavat kentän, jossa venäläinen koripalloihme kuoli

Pattaya -

19-vuotiaan Aleksei Sobolevin traagisen kuoleman jälkeen venäläinen koripalloilija, joka sai sähköiskun viallisesta valaisinpylvästä, Pattayan viranomaiset tarkastivat koripallokentän ja sulkivat sen väliaikaisesti huoltoa varten.

Tarkastusta perjantaina 16. joulukuuta johti Pattayan apulaispormestari Manoch Nongyai. Viranomaiset havaitsivat, että koripallokentän lähellä Chonburin Banglamungin alueella sijaitsevassa valaistuspylväässä oli yli 110 jännitteen sähkövuoto.

Manoch kehotti asianomaisia ​​viranomaisia ​​tarkastamaan johdonmukaisesti alueen sähköjohdot. Hän määräsi myös tuomioistuimen sekä sen lähialueet suljettavaksi huoltotöiden vuoksi.

Sijainen työskentelee Pattayan koripalloseuran kanssa löytääkseen sopivan korvauksen uhrin perheelle. Tapahtuma on tuhonnut Pattayan matkailukuvan suuresti, varsinkin turvallisuuden kannalta, kommentoi varamies.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.