Kiinteistö: 3 makuuhuoneen, 3 kylpyhuoneen huoneisto lähellä Cozy Beachia etsii nopeaa myyntiä

Pattaya, Thaimaa-

Kiinteistö myyty, ei enempää tiedusteluja.

Etsitkö runsaasti tilaa loistavalla paikalla lähellä Cozy Beachia Pattayassa? Tässä on upea, iso 217 neliömetrin yksikkö, joka sopii täydellisesti perheelle tai useille kämppäkavereille.

Yksikkö sijaitsee Executive Residence IV:ssä ja on äskettäin alennettu 8.5 miljoonasta bahtista 5.5:ään, vaikka omistaja on valmis keskustelemaan parhaista tarjouksista nopeaa myyntiä varten.

Siinä on kolme makuuhuonetta ja kolme kylpyhuonetta, joissa on runsaasti tilaa keskeisissä oleskelutiloissa, kuten kuvista näkyy.

Yksikkö on aivan bussireitin lähellä, ja kompleksilla on taksiasema.

Kompleksissa on myös uima-allas ja kuntosali, kuten alla näkyy. Katsotaanpa kuvia, ja yhteystiedot ovat alla.

Jos olet kiinnostunut ostamaan tai myymään tämän kiinteistön, soita 088-9272454 (Dun) tai lisää linjatunnus: punnipa29

Lisätietoja siitä, kuinka voimme listata kiinteistösi ja saada sen huomion paikallisissa uutisissa, NAPSAUTA TÄSTÄ.

Lisää paikallisia kiinteistöilmoituksia napsauttamalla tätä.

Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/