RCES Christmas Party on tällä viikolla Pattayassa...viimeinen mahdollisuus varata pöytä!

Perinteistä, juhlavaa hauskaa ja arvokasta – RCES:n joulujuhla on upea ilta ystävien kesken lauantaina 17. joulukuuta. Tämä on todellakin viimeinen tilaisuutesi varata, sillä viimeistelemme pöytäsuunnitelmat keskiviikkona, tänään.

Jos haluat liittyä tähän mahtavaan tapahtumaan, ota yhteyttä RCES2021@yahoo.com NYT!

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/