Pattaya Countdown 2023 julkistettiin virallisesti täydellisillä konserttilistoilla

Pattaya -

Pattaya Countdown 2023 järjestetään 29. joulukuutath 31 asti

Pattayan kaupungin pormestari Poramet Ngampichet, Chonburin maakunnan hallintojärjestön (OrBorJor) Wittaya Khunplome ja Thaimaan matkailuviranomaisen (TAT) Pattayan toimiston Anoma Wongyai ilmoittivat tapahtumasta virallisesti tänä iltapäivänä (14. joulukuuta).'

Mr. Poramet sanoi: "MONO26 PATTAYA​ COUNTDOWN​ 2023 "The Festival of Seaverse" pidetään Bali Hain laiturilla kolme päivää ja kolme yötä 29. joulukuuta alkaen.th joulukuuhun 31st"

Mr. Wittaya sanoi: "Pattaya Countdown 2023 tulee olemaan vuoden suurin tapahtuma Pattayalla. Tänä vuonna lähtölaskentafestivaali tuo takaisin positiivisen talouden ja onnellisuuden Pattayaan, Chonburiin.

Rouva Anoma sanoi: "Olemme aina tukeneet Pattayan vilkasta matkailua. Haluamme, että sekä thaimaalaiset että ulkomaalaiset osallistuvat Pattayan lähtölaskentaan.

Laulajat ja musiikkibändit rivissä alla:

Laulijoita ja musiikkibändejä Thaimaasta ovat mm PP Billkin, Bodyslam, Bowkylion, Zani+Oat+Pop, The Toys, Tilly Birds, Palmy, Zom Marie, Lipta, Pong SMF, Urboy TJ, Two Popetorn, Wonder Frame, Klear, Angie ja F. Hero.

KPop tuovat laulajat ovat Sandara Park, Bambam ja Sunmi.

Järjestäjien mukaan luvassa on myös suuria yllätyksiä.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.