Reader Talkback Thaimaa Tulokset: Pitäisikö kannabiksen tupakointi sallia Pattayan lisensoiduissa kannabisliikkeissä?

KUVA: Kirkas TV

Seuraava on eksklusiivinen viikoittainen ominaisuus, jossa kysymme lukijoiltamme uutisaiheisen kysymyksen ja annamme sinulle viikon vastata siihen eri kanavillamme. Kokoamme monipuolisen valikoiman vastauksia ja mielipiteitä esittelemään teille, arvoisat lukijamme. Tässä tulokset viimeisestä kysymyksestämme…

Viime aikoina kysyimme sinulta seuraavaa:

Pitäisikö kannabiksen tupakointi sallia Pattayan lisensoiduissa kannabisliikkeissä?

Jotain kontekstia tähän kysymykseen:

Thaimaan kansanterveysministeriön viimeaikaiset ohjeet ovat nyt käytännössä kieltäneet kannabiksen tupakoinnin kaikissa yrityksissä, myös kannabiskaupoissa ja kahviloissa. Vaikka jotkut kaupat ovat tällä hetkellä luovia ja ovat perustaneet erilliset tupakointihuoneet, jotka eivät teknisesti ole tapahtumapaikalla, joka on harmaa alue, mutta tällä hetkellä teknisesti laillinen, muut paikat, joissa ei ole tilaa, ovat vastustaneet uusia sääntöjä.

Yrittäjien mukaan tupakoinnin kieltäminen kaupoissa vain kannustaa asiakkaita, erityisesti turisteja, tupakoimaan julkisesti rannoilla, puistoissa, hotelleissa, jotka saattavat häiritä muita asiakkaita ja paljon muuta. He väittävät, että jos tupakointi on sallittua lisensoiduissa kannabiskaupoissa, jotka tarkistavat tarkasti asiakastunnukset ja keskittyvät vain kannabikseen eivätkä muihin tuotteisiin, asiakkaat eivät tupakoi muilla alueilla, mikä häiritsee tupakoimattomia.

Kannabis on ollut kuumanappikysymys Thaimaassa sen jälkeen, kun se dekriminalisoitiin kesäkuussa, ja jotkut poliitikot halusivat jopa kieltää kasvin kokonaan uudelleen. Thaimaa kielsi tupakoinnin kaupoissa vähentääkseen virkistystupakointia Thaimaan kansanterveysministeriön mukaan, mutta monet väittävät, että tämä siirto kostautuu ihmisten etsiessä muita tupakointipaikkoja.

TPN huomauttaa, että tupakointi kaupoissa on sallittua, jos se on laillistetun lääkärin, lääkärin tai perinteisen lääkärin lainkäyttövallan ja valtuutuksen alaista.

Tässä on se, mitä te, lukijamme, piti sanoa, kun toimittajamme valitsivat joitain monipuolisimpia vastauksia korostaakseen erilaisia ​​näkökulmia. Ilmeisesti wKaikkien mielipiteitä ei voi julkaista tänne, joten valitsimme erilaisia ​​mielipiteitä. Alla olevat näkemykset ja lausunnot ovat lukijan omia eivätkä välttämättä vastaa TPN-median näkemyksiä ja lausuntoja. Vain oikeinkirjoitukseen ja kielioppiin on tehty pieniä muutoksia:

-=-=-==-=-=-

LePub Pattaya: Tiedät, että vastaukseni on ei. Mutta selitän miksi. Thaimaata ympäröi niin monia maita, jotka kieltävät kannabiksen. Monet turistit näistä maista lopettavat tulemisen, jos sitä poltetaan avoimesti jopa kaupassa. Haju leviää kadulle joka kerta.

-=-=-=-=–=-=

Gav-Se ei ole siistiä. Vyöhyke pois kuten Hollannissa. Tiedämme mitä säännöt sanovat, mutta tiedämme myös kuinka "toteutus" toimii täällä. Se on ilmainen kaikille ja on niiden edessä, jotka haluavat mieluummin jättää sen huomiotta

-=-=-=-=-=-=

Demigur-Älä välitä niin kauan kuin se on ehdottomasti kielletty baareissa, ravintoloissa ja jopa mieluiten julkisilla paikoilla. Vihaan hajua enkä halua siitä mitään.

-=-=-=-=-=-=-=

Marco-Miksi ei… en tupakoi, mutta en välitä

-=-=-=-=-=-=-=

Arnold G-Kyllä, ja heidät pitäisi pakottaa tupakoimaan siellä eikä julkisesti.

-=-=-=-=-=-

Zelda P-Tietenkin sen pitäisi olla sallittua – olutta ja viiniä ja väkeviä alkoholijuomiahan ne sallivat myös kaikkialla, ja alkoholi on paljon vaarallisempi huume kuin ganja.

-=-=-=-=-

David M-Rehellisesti sanottuna, mielestäni se on ok. Mutta luulen, että jos se sallitaan, käy juuri päinvastoin. Ihmiset luulevat voivansa polttaa sitä missä tahansa.

Sen oletetaan johtuvan lääketieteellisistä syistä, ei virkistystarkoituksesta.
-=-=-=-=-=-
RC Roche - En ole vielä nähnyt tupakointikieltokylttiä rikkakasvikaupassa
-=-=-=-=-=-=-
Merkitse B-Kyllä, Thaimaan pitäisi muuttaa lakia ja monet ihmiset investoivat, joten jätä laki rauhaan
-=-=-=-=-=-=
Dmitry M-kyllä ​​heidän pitäisi sallia tupakointi rikkakasvikaupoissa, mutta ei ulkona kaduilla. Tuoksu aiheuttaa minulle valtavan päänsäryn
-=-=-=-=-=-=-
Max B-Ei minun puolestani, mutta en vastustaisi sitä.
-=-=-=-=-=-=-=
Steven W-Kyllä. Ihmiset tupakoivat joka tapauksessa. Voisivat yhtä hyvin antaa heidän tehdä sen laillisesti, ilman syytteitä!
-=-=-=-=-=-=-
Glenn S-Toki miksi ei! En ole koskaan nähnyt kenenkään riehuvan poltettuaan vähän päihteitä.
-=-=-=-=-=-=-
Paul-
Jos et tarjoa tiettyjä paikkoja, joissa ihmiset voivat laillisesti kuluttaa kannabista, he päättävät käyttää sitä kaikkialla. Ja mikä olisi loogisempi paikka kuluttaa kannabista, kuin samassa lisensoidussa paikassa, josta menet ostamaan sitä?
On aika luopua tästä typerästä käsityksestä, jonka mukaan kannabiksen käytön on sisällettävä korkeasti koulutettuja lääkäreitä valkoisissa laboratoriotakissa, jotka harkitsevat kontrolloituja annoksia kliinisessä ympäristössä ja tarkkailevat samalla tarkasti vaikutuksia, ja valppaat raskaasti aseistetut poliisit eivät ole koskaan liian kaukana.
Kannabis on luonnollinen kansanlääke, joka ei aiheuta riippuvuutta ja on turvallista kuluttaa. Se ei provosoi epäsosiaalista tai väkivaltaista käyttäytymistä. Se ei tarvitse tiukkaa hallintoa ja sääntelyä enempää kuin parasetamoli, joka on luultavasti vahingoittanut paljon useamman ihmisen terveyttä kuin kannabis koskaan.
Thaimaan terveysministeri Anutin Charnvirakul ymmärsi sen aivan oikein ensimmäisellä kerralla. Kaikki kesäkuun 9. päivän jälkeen ei ole ollut muuta kuin ihmiset, jotka ovat yrittäneet hyödyntää kannabista edistääkseen omia poliittisia päämääriään ja asialistaansa.
Joko vaatia lääkärin reseptiä alkoholin nauttimiseen vain tiukassa valvonnassa hyvin rajoitetussa määrässä paikkoja, tai luoda säännöksiä, jotta kannabista voidaan laillisesti kuluttaa enemmän tai vähemmän helposti kuin alkoholia.
-=-=-=-=-=-=-
Ronnie M-
Tee siitä niin, että jokaisessa kaupungissa on muutama lisensoitu paikka, jossa ihmiset voivat poimia ja tupakoida julkisesti.
Enemmän kannabiskauppoja kuin 7.

-=-=–=-=-=-=-

Etkö saanut tilaisuutta soittaa? Kerro meille sosiaalisen median kanavissamme, alla olevissa kommenteissa tai jos haluat kommentin yksityiseksi, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com. Turvallista viikkoa ja nähdään pian!

Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/