Eat and Walk in Naklua on onnistunut ensimmäinen viikonloppu, jossa kävijöitä on paljon

Naklua, Pattaya-

Naklua Eat and Walk -festivaalin 14-vuotisjuhla Nakluan vanhalla torilla näki tuhansia turisteja ja vierailijoita festivaalin ensimmäisenä viikonloppuna.

Tapahtumasta, joka sisältää tonnia ruokaa, musiikkiesityksiä, kulttuuria ja viihdettä, on tullut Nakluan juhlapyhä. Viimeisen kahden vuoden aikana se kuitenkin peruttiin periaatteessa Covid-19-toimenpiteiden vuoksi. Sekä myyjät että turistit olivat innoissaan festivaalin jatkumisesta.

Festivaali järjestetään joka viikonloppu klo 5-00 lomakauden aikana, ja seuraava viikonloppu on 10. ja 00. joulukuuta 17. Alue on lähellä Nakluan poliisiasemaa ja Nakluan vanhaa toria.

Tapahtumassa on kaksi lavaa musiikkiesityksiin, yksi Saphan Yao Nakluassa ja toinen valtion säästöpankin edessä, lähellä Nakluan vanhaa markkinaa.

Ilmainen pysäköinti on saatavilla Lan Pho Marketissa, Sawang Boriboon Foundationissa ja Amon Nakhonin tuoremarkkinoilla.

Lisätietoja saat soittamalla 038253130 tai Pattaya City Call Centeriin numeroon 1337.

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/